Κρήτη: Συνεχίζονται οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση διαφόρων παραβάσεων

Συνεχίζονται από την ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη οι έλεγχοι στο πλαίσιο των δράσεων και του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση διαφόρων παραβάσεων.

Χθες Πέμπτη 11 Αυγούστου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες επιχειρήσεις σε περιοχές των Δήμων Χερσονήσου, Χανίων και Πλατανιά.

Η εξόρμηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, κάλυψε όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων και περιλάμβανε ελέγχους σε άτομα, αυτοκίνητα και χώρους, βεβαίωση παραβάσεων και συλλήψεις -κατασχέσεις.

Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα: Ελέγχθηκαν 650 άτομα και 350 οχήματα. Βεβαιώθηκαν 62 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και συνελήφθησαν 26 άτομα: Τέσσερα άτομα για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, οκτώ για άγρα πελατών, τέσσερα άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, τέσσερα άτομα για διατάραξη κοινής ησυχίας, δύο άτομα για στέρηση άδειας παράτασης χρήσης μουσικής σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ένα άτομο για πλανόδιο εμπόριο και τρία άτομα για ηχομέτρηση σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης και βιομηχανικά προϊόντα (βραχιόλια κ.α).

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις, που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες