Κτηματολογικό γραφείο Πειραιά: Με προσωπικό ασφαλείας από σήμερα λόγω κρούσματος κορονοϊού

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργεί από σήμερα το κτηματολογικό γραφείο Πειραιά λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού.
Το κτηματολογικό γραφείο Πειραιά εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση για το θέμα που ανέκυψε, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κοινού και εργαζομένων, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού Covid 19 σας ενημερώνουμε ότι το υποκατάστημα θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας από την Πέμπτη 29/10/2020.
Με ευθύνη απέναντι στο κοινό που εξυπηρετείται ενημερώνουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων από δικηγόρους και συμβολαιογράφους για την καταχώρηση πράξεων στα κτηματολογικά βιβλία που συντάσσουν και διακινούν κατά την κείμενη νομοθεσία, σύμφωνα με τις υπ΄ αρ. 101/16/28.05.2020 (Β΄2681) και 108/12/17.09.2020 (Β΄4391) αποφάσεις του Φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο», καθώς και ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για την έκδοση πιστοποιητικών από κάθε συναλλασσόμενο, σύμφωνα με την υπ΄ αρ. 110/5/1.10.2020 (Β΄4584) απόφαση του Φορέα.
Θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών σχετικά με:
την παροχή πιστοποιητικών και αντιγράφων σε ψηφιακή μορφή για κάθε νόμιμη χρήση, στο www.ktimatologio.gr, e_ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ / ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, επιλογή «Κτηματολόγιο σε Λειτουργία» , “Αιτήσεις έκδοσης πιστοποιητικών” ή κατευθείαν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ktimanet.gr/TameioCertificates/
την υποβολή εγγραπτέων πράξεων από δικηγόρους , στο www.ktimatologio.gr, e_ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ / ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, «Υπηρεσίες προς επαγγελματίες» , «Υπηρεσίες προς δικηγόρους» ή κατευθείαν από τη ηλεκτρονική δ/νση https://www.ktimanet.gr/DiagramsApp/Account/LoginLawyer
την υποβολή εγγραπτέων πράξεων από συμβολαιογράφους, στο www.ktimatologio.gr, e_ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ / ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, «Υπηρεσίες προς επαγγελματίες» , «Υπηρεσίες προς συμβολαιογράφους , ή κατευθείαν από τη ηλεκτρονική δ/νση https://www.ktimanet.gr/DiagramsApp/Account/LoginNotary/»

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες