Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Σχιστό και Πέραμα

Στο πλαίσιο των εργασιών του έργου ¨Υπόγεια Οδική Σύνδεση Σταθμού Διακίνησης Αυτοκινήτων με πρώην χώρο ΟΔΔΥ¨, επί της Λ. Δημοκρατίας, της παρόδου της Λ. Σχιστού και των εγγύς περιοχών τους, περιοχής Δήμου Περάματος, κατά το χρονικό διάστημα από 11.06.2022 έως την 11.12.2022 και καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

– Αύξηση από μία σε δύο των λωρίδων κυκλοφορίας στο ρεύμα κατεύθυνσης από Πέραμα προς Πειραιά, με κατάληψη της μίας εκ των δύο λωρίδων κυκλοφορίας της παράλληλης σε αυτή οδό εντός Χερσαίας Λιμενικής Ζώνης ΟΛΠ Α.Ε., στην κατεύθυνση από Πειραιά προς Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά ή/και προς Περιφερειακό Σχιστού.

– Μείωση του καταλαμβανόμενου χώρου του εργοταξίου στο ρεύμα κατεύθυνσης από Πειραιά προς Πέραμα στη Δυτική πλευρά. Το όριο του εργοταξιακού χώρου θα τερματίζει στο όριο του διαχωριστικού διαζώματος πριν την έξοδο της οδού «ανώνυμη οδός» στη Λ. Δημοκρατίας με κατεύθυνση προς Πέραμα. Η απαγόρευση στροφής προς τα αριστερά από την οδό «ανώνυμη οδός» στη Λ. Δημοκρατίας με κατεύθυνση προς Πειραιά θα συνεχίσει να υφίσταται.

– Εναλλακτική όδευση προς Πέραμα μόνον των ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτων (όχι των φορτηγών) μέσω της οδού Μαρία Κιουρή, με την τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων στην κατεύθυνση από Πειραιά προς Πέραμα στο ύψος του καταστήματος «Σκλαβενίτης».

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες