«Κύμα» συμπαράστασης για τον μικρό Πολυχρόνη- Χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης στη Βοστώνη

Ένα ανθρώπινο «κύμα» συμπαράστασης, αλληλεγγύης και στήριξης για τον μικρό Πολυχρόνη Ταγαρά, έχει δημιουργηθεί μετά την δημοσιοποίηση του προβλήματος του από το L&O.

Δεκάδες πολίτες, επιχειρηματίες, αστυνομικοί και άνθρωποι του μόχθου είναι έτοιμοι να τον στηρίξουν ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό των 150.000 ευρώ που χρειάζεται προκειμένου να μεταφερθεί στην Αμερική και να χειρουργηθεί στο Boston Children’s Hospital – Benderson Family Heart Center της Βοστώνης. Το μόλις 16 μηνών παιδί, διαγνώστηκε με κυανωτική Καρδιοπάθεια , ένα πρόβλημα που εντοπίζεται σε ένα παιδί ανά 10.000 γεννήσεις.

Δυστυχώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί έως τις 10/06/2022 ανέρχεται στις 150.000,00 €. Ελπίζοντας σε ένα θαύμα και κατανοώντας τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι, η οικογένεια του, πολλοί εκ των οποίων είναι αστυνομικοί, κάνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει έτσι ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για να πραγματοποιηθεί η επέμβαση. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η οικογένεια του, « Μέχρι τώρα στάθηκε μαχητής. Χρειάζεται όμως την στήριξη και την αγάπη όλων έμπρακτα. Μια ταλαιπωρημένη καρδούλα επιθυμεί να βρει τον ρυθμό της ώστε να συνεχίσει να χτυπά ακατάπαυστα με θέα το μέλλον».

Σε αυτή την μάχη ζωής για τον μικρό Πολυχρονη, ακόμη και μια απλή κοινοποίηση θα βοηθήσει. Το L&O, στηρίζει το παιδί με κάθε τρόπο και ζητάει το ίδιο να πράξουν άπαντες προκειμένου να υποβληθεί στην επέμβαση, να κερδίσει τη ζωή και μαζί με τον μικρό, να ανακτήσουμε ελπίδες για ένα πιο ανθρώπινο μέλλον. Όσοι επιθυμούν να το κάνουν μπορούν στις παρακάτω τράπεζες:

Τράπεζα Πειραιώς GR8201711150006115145359965

BIC/SHIFT : PIRBGRAA

Αιτιολογία κατάθεσης : Πολυχρόνης Ταγάρας

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες