26.3 C
Athens
23.9 C
Thessaloniki
Κυριακή 13 Ιουλίου 2025
More

    Λάρισα: 62χρονη γυναίκα υπέστη καρδιακό επεισόδιο μέσα σε ΚΤΕΛ στην εθνική οδό

    Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (27/7) μέσα σε εν κινήσει λεωφορείο, στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην εθνική οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Ευαγγελισμού, όταν μία 62χρονη γυναίκα υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

    Σύμφωνα με όσα καταγράφει το ρεπορτάζ του onlarissa.gr, το περιστατικό συνέβη μετά τις 12 εντός λεωφορείου με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη.

    Οι επιβαίνοντες του λεωφορείου μόλις αντιλήφθηκαν την κατάστασή της 62χρονης ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, με τον οδηγό του να ακινητοποιεί το όχημα πάνω στο δρόμο.


    Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο του συμβάντος, παραλαμβάνοντας την γυναίκα και μεταφέροντάς την στο Κέντρο Υγείας Γόννων. Επισημαίνεται πως η παθούσα έχει καρδιακό ιστορικό.

     




    guest
    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ