Λάρισα: Καταδικάστηκαν δύο άτομα που ξυλοκόπησαν αστυνομικούς που τους έκαναν παρατήρηση – Ποιοι τους φυγάδεψαν

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας καταδίκασε πλέον με ποινές φυλάκισης ενός έτους δύο -πρώην πλέον- κατοίκους της Νέας Σμύρνης Λάρισας, οι οποίοι χτύπησαν αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με το onlarissa οι δύο αστυνομικοί πήγαν στη συνοικία μετά από διαμαρτυρία άλλων κατοίκων για το διαχρονικό πρόβλημα της ηχορύπανσης με τους δύο κατηγορουμένους, πίνοντας και γλεντώντας μέχρι πρωίας, να τους επιτίθενται αρχικά φραστικά και στη συνέχεια με γροθιές, ενώ λίγο αργότερα δεκάδες κάτοικοι φυγάδευσαν τους δράστες για να μη συλληφθούν.

«Ήμασταν σε κατάσταση μέθης» τόνισαν οι δύο εξάδελφοι και κατηγορούμενοι που εμφανίστηκαν μετανοημένοι στην απολογία τους ζητώντας συγγνώμη από τους  αστυνομικούς όπως έπραξαν ξανά αποχωρώντας από τη δικαστική αίθουσα.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που δέχθηκαν την επίθεση των δύο εξαδέλφων, τόνισαν πως κλήθηκαν να μεταβούν στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, στις 7 το πρωί της 23ης Ιουλίου 2017 μετά από διαμαρτυρία κατοίκων για ηχορύπανση. Αφού όπως παραδέχθηκε και ένας εκ των κατηγορουμένων είχαν δυνατά τη μουσική, γιορτάζοντας τον ερχομό του ενός από την Κύπρο.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες