Μαχαίρια για τα μεγάλα πόστα

Tα μεγάλα μαχαίρια έχουν βγει για τα περιζήτητα πόστα, όπως είναι η Ρώμη, το Παρίσι, η Νέα Υόρκη, ακόμη και το Ελσίνκι, σύμφωνα με πληροφορίες του paron.gr.
Όχι όμως και για την Ά­γκυρα, όπου δεν φαίνεται να υπάρχει μεγάλη προθυμία, τουλάχιστον από πρέσβεις που θα ήταν συμβατοί με τις επιλογές της πολιτικής ηγεσίας.
Οι αρχικές σκέψεις ορισμένων να επιστρέψει πάλι στην Άγκυρα ο γενικός διευθυντής Κυριάκος Λουκάκης (ώστε να απαλλαχθούν από την ενοχλητική παρουσία του) απορρίφθηκαν από την πρώτη στιγμή και τώρα η συζήτηση έχει επιστρέψει στον Σπύρο Λαμπρίδη, που επιστρέφει από το ΝΑΤΟ και είναι άνθρωπος ειδικών αποστολών.
Για το Παρίσι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο κ. Παπαδόπουλος από την Προεδρία της Δημοκρατίας, με τον κ. Πασσά που επιστρέφει να προσανατολίζεται για την Προεδρία, στην οποία είχε υπηρετήσει και στο παρελθόν.
Όσο για τη Ρώμη, κάποιοι επιμένουν να στέλνουν στην ιταλική πρωτεύουσα την Ελένη Σουρανή, η οποία έχει φόρτο εργασίας ως διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού και θα είχε κάθε λόγο να αποσυρθεί σε μια ήσυχη πρεσβεία, αλλά, ως γνωστόν, η γοητεία του να είσαι δίπλα στην εξουσία είναι μεγάλη, ακόμη κι αν απαιτεί θυσίες.

Tags

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες