Έχουν περάσει 14 χρόνια από τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, όταν τα ξημερώματα της 10ης Μαΐου του 2011 δέχθηκε επίθεση από τρεις Αφγανούς οι οποίοι θέλησαν να του κλέψουν τη βιντεοκάμερα που κρατούσε και του αφαίρεσαν με βίαιο τρόπο τη ζωή.
Η κόρη του αδικοχαμένου Μανώλη, Ανδριάννα, πραγματοποίησε μια σπαρακτική ανάρτηση για τον πατέρα της που δολοφονήθηκε στα 44 του χρόνια κι ενώ η γυναίκα του ήταν έτοιμοι να φέρει στον κόσμο το τέταρτό τους παιδί.
«Δεν είναι απλώς μια ημερομηνία. Είναι η μέρα που η ζωή και ο θάνατος διασταυρώθηκαν με τον πιο άδικο τρόπο», γράφει στην ανάρτησή της η Ανδριάννα
«14 χρόνια χωρίς εσένα, μπαμπά. Κι όμως, ζεις ακόμα μέσα μας. Στη φωνή μας. Στη μνήμη μας. Και ξέρουμε πως, από εκεί ψηλά, μας βλέπεις. Και μας καμαρώνεις και τους 4» προσθέτει.
10 Μαΐου
Δεν είναι απλώς μια ημερομηνία.
Είναι η μέρα που η ζωή και ο θάνατος διασταυρώθηκαν με τον πιο άδικο τρόπο.
14 χρόνια χωρίς εσένα,μπαμπά.
Κι όμως, ζεις ακόμα μέσα μας.
Στη φωνή μας.Στη μνήμη μας.
Και ξέρουμε πως,από εκεί ψηλά,μας βλέπεις. Και μας καμαρώνεις και τους 4 pic.twitter.com/FDuue199u4— Andrianna Kantari (@AndrianaKantari) May 10, 2025