Μάνος Δασκαλάκης: Αυτό είναι το εξώδικο-απάντηση στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει στείλει απαντητικό εξώδικο στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μέσω εξωδίκων επικοινωνούν πλέον η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης. Μάλιστα, τη Δευτέρα, επιδόθηκε στην κατηγορουμένη στη φυλακή το εξώδικο του εν διαστάσει συζύγου της.

Το εξώδικο-απάντηση των δύο σελίδων του Μάνου Δασκαλάκη στην κατηγορουμένη παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι η αρχή του εξώδικου του πατέρα των τριών παιδιών, όπου τονίζει ότι το αντίστοιχο εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι «μνημείο θρασύτητας και υποκρισίας».

Μάνος Δασκαλάκης: Tο εξώδικο-απάντηση στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Μάνος Δασκαλάκης ξεκαθαρίζει στο εξώδικο του ότι δεν χρειαζόταν τη δική της υπόμνηση για να συντηρεί τους τάφους των παιδιών τους, κάτι που όπως γράφει, το κάνει ούτως ή άλλως και απορεί με δηλώσεις συγγενών της ότι υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες.

Ακόμα, επισημαίνει ότι δρομολογεί την αλλαγή του οικογενειακoού πακέτου κινητής τηλεφωνίας και ότι εκείνος θα πληρώσει μια συσκευή τηλεφώνου, παρά το γεγονός ότι ήταν δωρεά της πρώην συζύγου του προς εκείνον.

Από το κοινό τους νοικοκυριό ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει κάτι, παρά μόνο έναν γκρι φάκελο που βρίσκεται σε  μια μαύρη τσάντα. Αυτός ο φάκελος έχει μόνο προσωπικά έγγραφα και την καλεί να τον παραδώσει άμεσα στον δικηγόρο του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες