Με τον βουλευτή της ΝΔ Φόρτωμα Φίλιππο συναντήθηκαν οι Αστυνομικοί Κυκλάδων

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων πραγματοποίησε συνάντηση, το Σάββατο 26-02-2022, με τον Βουλευτή Ν.Δ Κυκλάδων κ. Φόρτωμα Φίλιππο, στο πολιτικό του γραφείο στην Ερμούπολη Σύρου, όπου συζητήθηκαν προβλήματα, που κλονίζουν τον εργασιακό μας κλάδο σε Τοπικό αλλά και σε Πανελλαδικό επίπεδο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αστυνομικών Κυκλάδων:
Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων πραγματοποίησε συνάντηση, το Σάββατο 26-02-2022, με τον Βουλευτή Ν.Δ Κυκλάδων κ. ΦΟΡΤΩΜΑ Φίλιππο, στο πολιτικό του γραφείο στην Ερμούπολη Σύρου, όπου συζητήθηκαν προβλήματα, που κλονίζουν τον εργασιακό μας κλάδο σε Τοπικό αλλά και σε Πανελλαδικό επίπεδο.
Η Ένωση μας, είχε την ευκαιρία, να ενημερώσει τον κ. ΦΟΡΤΩΜΑ Φίλιππο για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρετούντες αστυνομικοί στις Κυκλάδες. Ειδικότερη μνεία έγινε από την πλευρά μας, στο χρονίζον πρόβλημα τις σημαντικής υποστελέχωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών σχεδόν σε όλα τα νησιά και συγκεκριμένα εν όψη της θερινής περιόδου ζητήθηκε η ενίσχυση με αποσπάσεις (μόνιμου προσωπικού και δοκίμων αστυφυλάκων) όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α. Κυκλάδων και εν συνεχεία με τις έκτακτες μεταθέσεις η κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων.
Τέθηκε επίσης από πλευράς μας η βελτίωση της Κανονιστικής Διαταγής Μεταγωγών Δικαστηρίων, των Ψυχικά Ασθενών και το θέμα της ημερήσιας αποζημίωσης κατά τις εκτός έδρας μετακινήσεις σε συνδυασμό με την μείωση των ναυτικών μιλίων, καθώς τα ποσά δεν έχουν ακόμη εναρμονιστεί με αυτά του ευρύτερου Δημόσιου τομέα.
Ο κ. ΦΟΡΤΩΜΑΣ έδειξε ενημερωμένος σχετικά με τα προβλήματα του κλάδου μας και δεσμεύτηκε ότι θα είναι στο πλευρό μας για την ανάδειξη και επίλυση αυτών.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες