Μουντιάλ 2026: Με σόου και χατ τρικ του Μέσι η Αργεντινή «καθάρισε» 3-0 την Αλγερία (βίντεο)

Με τον Λιονέλ Μέσι να… οργιάζει, η Αργεντινή σκόρπισε με 3-0 την Αλγερία και μπήκε με το δεξί στο Μουντιάλ 2026.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ σημείωσε το πρώτο του χατ-τρικ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου και έπιασε με 16 γκολ τον Μίροσλαβ Κλόζε στην κορυφή των all time scorers.

Στο 17′ ο Μέσι βρήκε λίγο ελεύθερο χώρο, σούταρε με το αριστερό από κεντρική θέση έξω από την περιοχή του Ζιντάν και έγραψε το 1-0.

Στο 60′ ο ΜακΆλιστερ εξαπέλυσε έναν κεραυνό εκτός περιοχής, ο Ζιντάν δεν απέκρουσε σωστά, η μπάλα στρώθηκε στον Μέσι, που με εξουδετερωμένο τον κίπερ της Αλγερίας δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αλλά και της ομάδας του.

Στο 66′ ο Μέσι άγγιξε το χατ-τρικ, όμως ο Ζιντάν με εκπληκτική επέμβαση κράτησε το 2-0.

Στο 76′ ολοκληρώθηκε το σόου του Μέσι, με τον Αργεντινό να γράφει το 3-0, με ωραίο τεχνικό σουτ εκτός περιοχής.

Αυτό ήταν το πρώτο χατ-τρικ στην καριέρα του σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Σκαλόνι): Ε. Μαρτίνες, Μοντιέλ (46′ Μολίνα), Ρομέρο (80′ Οταμέντι), Λισ. Μαρτίνες, Μεδίνα, ΜακΆλιστερ, Φερνάντες, Ντε Πολ, Μέσι (80′ Παζ), Λ. Μαρτίνες (55′ Λ. Μαρτίνες), Αλμάδα (55′ Ν. Γκονζάλες)

ΑΛΓΕΡΙΑ (Πέτκοβιτς): Ζιντάν, Μπελγκαλί, Μαντί, Μπενσεμπαϊνί, Αΐτ-Νούρι, Μούσα (64′ Μαχρέζ), Μουνταουί (64′ Αουάρ), Μπενταλέμπ (81′ Μπουλμπίνα), Τσαϊμπί, Μαζά (82′ Ζερούκι), Γκουιρί (64′ Αμούρα)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ert Sports (@ertsports_official)

 

TAGS
READ MORE