Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Καταγγέλει συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του – «Τεράστιο χρηματικό ποσό για να με σκοτώσουν» (βίντεο)

Συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του  επικαλείται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο αίτημα που είχε υποβάλλει για να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν που έχει μεταχθεί ήδη στο Μαλανδρίνο βγαίνει σήμερα από την καραντίνα. «Κάποιοι με θέλουν νεκρό» ισχυρίζεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με το Star, στο αίτημά του για να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Στις 19/01/2022 οι κρατούμενοι στη ΣΤ΄Πτέρυγα Κορυδαλλού ΣΜ και ΚΠ  μου εμπιστεύθηκαν ότι  Φ.Ε , επίσης κρατούμενος της ΣΤ΄Πτέρυγας, τους είπε ότι του πρότειναν άτομα ώστε να με σκοτώσει, δίνοντας του τεράστιο χρηματικό ποσό. Από το ανωτέρω προκύπτει ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εις βάρος μου. Η μεταγωγή μου σε έτερο Κατάστημα Κράτησης επάγεται ότι θα σημάνει με απόλυτη βεβαιότητα  τη θέση μου σε διακινδύνευση με απειλή της σωματικής μου ακεραιότητας, αλλά και της ίδιας μου της ζωής», αναφέρει.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες