«Μπαράζ» επαφών για τον ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλο: Συνάντηση με τον Ουκρανό πρέσβη και επικοινωνία με τον Βρετανό ΥΠΑΜ

Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε ένας «μπαράζ» επαφών σήμερα, Τρίτη, καθώς συναντήθηκε με τον πρέσβη της Ουκρανίας στην Ελλάδα, ενώ είχε επικοινωνία και με τον Βρετανό υπουργό Άμυνας.

Στη συνάντηση με τον πρέσβη της Ουκρανίας Σεργίι Σουτένκο συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην Ουκρανία. Ο κ. Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε ότι η Ελλάδα, σε συνεννόηση με τους εταίρους στην Ε.Ε. και τους συμμάχους στο ΝΑΤΟ παρέχει στην Ουκρανία, από την πρώτη στιγμή, κάθε δυνατή υποστήριξη και αμυντική βοήθεια, από τα υπάρχοντα αποθέματα, σε πνεύμα αλληλεγγύης προς τον Ουκρανικό λαό.

Επικοινωνία Παναγιωτόπουλου με τον Βρετανό υπουργό Άμυνας

O υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βρετανό ομόλογό του, Μπεν Ουάλλας.

Στο επίκεντρο της επικοινωνίας των δύο ανδρών, βρέθηκαν οι δυνατότητες ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας και αμοιβαία επωφελών εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Όπως ανακοινώθηκε, έγινε επίσης ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και την κατάσταση ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες