Να μη φορολογείται το επίδομα στην ΕΛ.ΑΣ. ζητούν από τον υπουργό Αξιωματικοί Αττικής

Αξιωματικοί της Αττικής έστειλαν έγγραφο στον υπουργό, Τάκη Θεοδωρικάκο, με αίτημα να μη φορολογείται το επίδομα στην Ελληνική Αστυνομία:
«Παραθέτουμε έγγραφο τής Ένωσης Αξιωματικών Αττικής: Κύριε Υπουργέ, Ο κ. Πρωθυπουργός την 19/1/2022 ανακοίνωσε, κατά την τέλεση παραλαβής των νέων μαχητικών RAFALE στην αεροπορική βάση Τανάγρας, το αφορολόγητο του πτητικού επιδόματος που λαμβάνουν οι χειριστές πτητικών μέσων στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας.
Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής φρονούμε ότι θα πρέπει να επεκταθεί το αφορολόγητο και στα επιδόματα που λαμβάνουν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στις Υ.Α.Τ και Υ.ΜΕ.Τ, στο Τ.Ε.Ε.Μ και στην Ε.Κ.Α.Μ. καθώς και στην αμοιβή που λαμβάνει το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού για την εργασία του πέραν του πενθημέρου και της νυχτερινής εργασίας.
Παρακαλούμε, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της αδιαμφισβήτητης τεράστιας προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας στην κοινωνία μας, όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση του δίκαιου αιτήματος μας».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες