Να μην δημοσιοποιηθούν προσωπικά της στοιχεία ζητά η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Να μην δημοσιοποιηθούν προσωπικά της δεδομένα και στοιχεία της δικογραφίας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ζητά μέσω της δικηγόρου της Σταυρούλας-Αντιγόνης Πριλή, η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για την υπόθεση reverge porn.
Δηλώνει ότι επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της, έγκληση, αγωγή ή κάθε ένδικο βοήθημα σε περίπτωση που παραβιαστούν τα όσα ζητάει, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι σε περίπτωση που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί ζητά «το κατέβασμα-απόσυρση σχετικών στοιχείων από το διαδίκτυο και την απόσυρση των εντύπων με σκοπό την μην διάθεσή τους στο κοινό (περιοδικών-εφημερίδων)».
Αναλυτικά μέσω της δικηγόρου της Σταυρούλας-Αντιγόνης Π. Πριλή, αναφέρει τα εξής:
Κατεπείγουσα δήλωση – πρόσκληση – διαμαρτυρία με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος
Όπως έχει καταστεί γνωστό, έχω αναλάβει την Υπεράσπιση και Νομική Εκπροσώπηση της καταγγέλλουσας στην υπόθεση κατά Ευσταθίου Παναγιωτόπουλου. Με την ως άνω ιδιότητά μου, και προκειμένου: να προστατεύσω τα έννομα συμφέροντα της εντολέως μου, να επιτευχθεί η μη περαιτέρω προσβολή της τιμής, υπόληψης και εν γένει της προσωπικότητάς της και να μην καταστούν γνωστά καθ’ οιονδήποτε τρόπο απόρρητα έγγραφα και στοιχεία της εκκρεμούς ενώπιον των Ποινικών Δικαστηρίων υπόθεσης, δηλώνω τα παρακάτω και παρακαλώ για την απόλυτη τήρηση αυτών.
Έχουν περιέλθει σε γνώση μας πληροφορίες για διαρροή εγγράφων, ευρισκομένων εντός της σχετικής δικογραφίας, στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο. Πέραν του ότι η εν λόγω διαρροή γνωστοποίηση συνιστά αδίκημα το οποίο θα διερευνηθεί από τον αρμόδιο Εισαγγελέα και οι υπεύθυνοι θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου, η οποιαδήποτε κοινοποίηση- δημοσιοποίηση προσβάλλει κατάφωρα την προσωπικότητα της εντολέως μου, καθώς προσδιορίζει την ταυτότητα της εμμέσως δια των στοιχείων της δικογραφίας , τα οποία (ενδεχομένως να) παραμένουν αναρτημένα στο Διαδίκτυο και προσβάσιμα (βίντεο και φωτογραφίες με συγκεκριμένους τίτλους, χρονική διάρκεια, όνομα χρήστη κ.λπ.).
Ως εκ τούτου ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ:
Α) η με οποιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση στοιχείων που προσδιορίζουν την ταυτότητά της (ενδεικτικά αναφέροντας, δεν επιτρέπεται: η αναφορά ακόμα και των αρχικών γραμμάτων του ονοματεπωνύμου της, η προβολή ή δημοσιοποίηση εικόνων της ακόμα και αν αυτές έχουν υποστεί μοντάζ με «μωσαϊκό», η καταγραφή ή/και αναπαραγωγή της φωνής της κ.λπ.)
Β) η με οποιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση οποιουδήποτε αποδεικτικού στοιχείου και εγγράφου της ποινικής δικογραφίας από τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, καθώς δια του περιεχομένου του, θα επέλθει η δημοσιοποίηση της ταυτότητας της και ανεπανόρθωτη ζημία από την εύρεση και προβολή αποδεικτικών στοιχείων (εικόνων, βίντεο και εγγράφων). Σε περίπτωση που έχει ήδη επέλθει δημοσιοποίηση ζητώ το κατέβασμα-απόσυρση σχετικών στοιχείων από το διαδίκτυο και την απόσυρση των εντύπων με σκοπό την μην διάθεση τους στο κοινό (περιοδικών-εφημερίδων).
Γ) η με οποιονδήποτε τρόπο παρενόχληση της εντολέως μου, καθώς και του οικογενειακού και κοινωνικού της περιγύρου . ΔΗΛΩΝΩ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ , ΑΝΤΙ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΕΩΣ ΜΟΥ, ΥΠΟΒΑΛΩ ΕΓΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΩ ΑΓΩΓΗ & ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΥΝ- ΑΠΟ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΥΣΙΚΟ Ή/ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ- ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ .
Αθήνα, 18 Δεκεμβρίου 2021
Η Πληρεξουσία Δικηγόρος
Σταυρούλα – Αντιγόνη Π. Πριλή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αποκλειστικό «L&O»: Εντόπισαν μισό κιλό κάνναβης στις φυλακές Κορυδαλλού – Ο ρόλος του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου (βίντεο)
Ψηφίστηκε με 158 «ναι» ο προϋπολογισμός του 2022
Μητσοτάκης εναντίον ΣΥΡΙΖΑ: «Είστε πάντα παρόντες σε ό,τι διχάζει και μονίμως απόντες σε ό,τι ενώνει»
Κορονοϊός: 63 νεκροί και 684 διασωληνωμένοι – 4.345 νέα κρούσματα
Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες