Ναυπακτία: «Κυνηγοί» μετάλλων… σήκωσαν 14 τόνους χαλκού από επιχείρηση – Μπούκαραν στην ίδια εταιρεία δύο φορές μέσα σε 10 μέρες!

Διακριβώθηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, η δράση συμμορίας, τα μέλη της οποίας, ενέχονται σε διάπραξη κλοπών σε επιχείρηση, στη Ναυπακτία, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος έξι ημεδαπών ανδρών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας, που διενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, εξιχνίασαν συνολικά δυο κλοπές σε εγκαταστάσεις εταιρείας, που είχαν διαπράξει οι κατηγορούμενοι στις 5/12/2021 και στις 15/12/2021, κατά τις οποίες είχαν αφαιρέσει (14) τόνους σύρμα χαλκού, μια μπαταρία αυτοκινήτου, καθώς και ένα πόλο διακόπτη, συνολικής αξίας (163.000) ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου. Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας συνεχίζουν τις έρευνες για να διακριβωθεί τυχόν συμμετοχή των κατηγορούμενων και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες