Ναυπακτία: Κυνηγοί βρήκαν ανθρώπινα οστά στην περιοχή που χάθηκαν τα ίχνη του 44χρονου Παναγιώτη – Η αγωνία της αδελφής του, «ελπίζω να μην ανήκουν σε εκείνον» (βίντεο)

Κυνηγοί βρήκαν ανθρώπινα οστά στην περιοχή που χάθηκαν τα ίχνη του 44χρονου Παναγιώτη Κυριαζή από τη Ναυπακτία, του ευαίσθητου άνδρα που η ιστορία του και η αναζήτησή του στο «Τούνελ», συγκίνησαν τους τηλεθεατές.

Η Αθηνά Κυριαζή, αδελφή του αγνοούμενου, μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής. «Έμαθα ότι βρέθηκαν κάτι οστά στην περιοχή που χάθηκε ο αδελφός μου. Η αστυνομία με κάλεσε, αλλά επειδή δε με βρήκαν, πήραν τον αδελφό μου. Μέχρι να επιστρέψω εγώ από εκεί που ήμουν, είχαν ήδη πάρει δείγμα DNA από τη μητέρα μου».

«Το ίδιο βράδυ πήγα από το Τμήμα για να μάθω κάτι παραπάνω και μου είπαν ότι έχουν ήδη σταλεί για ταυτοποίηση. Το μυαλό μας πάει στον Παναγιώτη, γιατί το μέρος που χάθηκε είναι δύσβατο για να πάει κάποιος άλλος περιπατητής εκεί. Ψάξανε τη γύρω περιοχή, αλλά δε βρήκαν κάτι άλλο, πιθανόν να μεταφέρθηκαν από κάποιο άγριο ζώο, γιατί εκεί έκαναν έρευνες όλο το χωριό και οι διασωστικές ομάδες. Στη μητέρα μας πάντως δεν μπορούμε να το ανακοινώσουμε μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Εύχομαι πάντως να μην είναι ο αδελφός μου», είπε.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες