Νέα δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και Ίριδας

Από τους Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου ασκήθηκε σήμερα νέα ποινική δίωξη σε βάρος της 33χρονη Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους των παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας Δασκαλάκη

Οι δύο εισαγγελείς ολοκλήρωσαν την προκαταρτική τους έρευνα που διενεργούσαν και έκριναν ότι  υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η  Ρούλα Πισπιρίγκου που είναι ήδη προφυλακισμένη για την ανθρωποκτονία αλλά και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, έχει αφαιρέσει τη ζωή και των άλλων δυο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ένα από τα  βασικά  ευρήματα στα  οποία στηρίχθηκε η νέα δίωξη είναι η ιατροδικαστική έκθεση των Καρακουκη – Καλόγρια.   Την ‘ίδια στιγμή, επιβαρυντικά για την Ρούλα Πισπιρίγκου λειτούργησε το γεγονός ότι και οι δυο πράξεις έγιναν παρουσία της μητέρας, αλλά και ότι φέρεται να το έχει κάνει και άλλες φορές, όπως στην περίπτωση της  9χρονης κόρης Τζωρτζίνας. Δηλαδή  υπάρχει ίδιος τρόπος με τον οποίο λειτούργησε.

Ως προς το θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας οι γιατροί φαίνεται να περιγράφουν την εικόνα μιας μητέρας που φωνάζει αλλά το παιδί να είναι κρύο, με έναν από τους γιατρούς να καταθέτει  χαρακτηριστικά για μια «εικόνα διακομιδής με ασθενοφόρο από απόσταση».

Σύμφωνα με τις ιατρικές καταθέσεις το παιδί έφυγε εντελώς ξαφνικά, κάτι που θα μπορούσε να δικαιολογηθεί μόνο αν βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου, ενώ η Μαλενα το είχα ξεπεράσει και είχα ελεγχθεί ιατρικά πριν ξεκινήσει τη χημειοθεραπεία.

Ακόμη, επιβαρυντικό ήταν τα σημάδια αίματος που ανιχνευτήκαν στο στόμα της 6 μηνών Ίριδας, στοιχείο που οδήγησε του   εισαγγελείς στην κρίση ότι ο θάνατος της  Ίριδας,  ήταν προϊόν εγκληματικής ενέργειας, όπως και   η νεκρική ακαμψία, που είχε ήδη επέλθει όταν έφτασαν οι διασώστες.

 

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες