Νέα εξέλιξη: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε τεστ ανίχνευσης ψεύδους

Συνεχείς εξελίξεις στην υπόθεση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και την προσεχή Δευτέρα πρόκειται να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Το τελευταίο στοιχείο της υπόθεσης, είναι πως η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία ζήτησε, σύμφωνα με τον Alpha, να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους! Θεωρώντας πως αυτός είναι ένας τρόπος για να μπορέσει να αποδείξει την αθωότητά της.

Κάτι βέβαια το οποίο στην Ελλάδα δεν προβλέπεται και είναι μία πρακτική την οποία χρησιμοποιούν στην Αμερική. Για αυτό και σε περίπτωση όμως που το αίτημά της γίνει αποδεκτό, το αποτέλεσμα δεν θα είναι δεσμευτικό, αλλά συνεκτιμάται μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης
Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης

«Είναι μόνη στον αγώνα αυτόν»

Ο ένας από τους δύο δικηγόρους της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Οθωνας Παπαδόπουλος, το μεσημέρι κατά την έξοδό του από τη ΓΑΔΑ όπου συναντήθηκε με την κατηγορουμένη, δήλωσε στις κάμερες:

«Θεωρεί ότι είναι μόνη της στον αγώνα που κάνει για να βρει ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτά τα καταστροφικά αποτελέσματα. Η κουβέντα της ήταν αυτή ακριβώς “παλεύω μόνη μου”.

Η θέση της εξακολουθεί να είναι ότι αρνείται την ενοχή της ούτε δέχεται την κατηγορία που της αποδίδεται. Υπάρχουν πράγματα που είναι υπό διερεύνηση. Η μία πιθανότητα που δίνει είναι να υπάρχουν άλλα άτομα εμπλεκόμενα. Η άλλη πιθανότητα είναι να έχουν γίνει λάθος χειρισμοί είτε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού είτε και μετά το επίδικο συμβάν. Στο θέμα των αναλύσεων που ακολούθησαν και κυρίως την τοξικολογική εξέταση των δειγμάτων”, προσθέτει και εξηγεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν αμφισβητεί τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αλλά κάνει λόγο για “κάτι που είναι μπροστά μας και δεν το έχουμε δει ακόμα”.

Η ψυχολογική της κατάσταση είναι κακή. Θεωρεί ότι σαν μάνα που έχει χάσει το παιδί της θα έπρεπε να δέχεται τη συμπαράσταση και όχι τις κατηγορίες που εκτοξεύονται σε βάρος της».

Επικοινώνησε με γνωστό ποινικολόγο

Μπορεί συνολικά η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει μιλήσει με τρεις δικηγόρους μέχρι να την αναλάβει ο Όθωνας Παπαδόπουλος, τον οποίο της όρισε η πολιτεία, όμως φαίνεται πως η ίδια ζήτησε να υπάρξει επικοινωνία με γνωστό ποινικολόγο των Αθηνων!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας «pelop.gr», η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε από τη μητέρα και την αδελφή της να έρθουν σε επικοινωνία με γνωστό ποινικολόγο, έτσι ώστε να την αναλάβει ενόψει της απολογίας της τη Δευτέρα.

Μετά από την συνάντηση που είχαν και την εντολή που έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην μητέρα και την αδελφή της να «βγουν» έξω και να συγκεντρώσουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την αθωότητά της, η οικογένεια Πισπιρίγκου έχε επιδοθεί σε αγώνα δρόμου.

Στο πλαίσιο αυτών των ενεργειών φαίνεται πως έχει έρθει σε επικοινωνία με γνωστό ποινικολόγο των Αθηνών προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπιση της 33χρονης.

Με τρεις δικηγόρους στην απολογία της

Σημειώνεται πως πρόκειται για πρόσωπο που έχει υποδείξει η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου στα μέλη της οικογένειάς της προκειμένου να έρθουν σε επαφή μαζί του.

Κατά συνέπεια δεν αποκλείεται την προσεχή Δευτέρα, οπότε αναμένεται να προσαχθεί στον ανακριτή να απολογηθεί μετά την διορία που ζήτησε και έλαβε, να παρουσιαστεί με τρεις συνολικά δικηγόρους, το έναν που έχει διοριστεί από το κράτος και τους δύο που αποτελούν επιλογή της οικογένειας Πισπιρίγκου.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες