Νέες αποκαλύψεις: Η Ρούλα Πισπιρίγκου «ανέκρινε» μέχρι και τον τεχνικό του απινιδωτή

Νέα στοιχεία για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου, όταν η Τζωρτζίνα βρισκόταν εν ζωή, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το STAR, μετά την τοποθέτηση του απινιδωτή στο κοριτσάκι, η Ρούλα Πισπιρίγκου κατάφερε να εντοπίσει τον τεχνικό, να επικοινωνήσει μαζί του και να τον «ανακρίνει» με πολλά και εξειδικευμένα ερωτήματα για το πώς λειτουργεί, τα χαρακτηριστικά του αλλά και το πως δίνει τα αόρατα σήμερα.

Τότε, ο τεχνικός είχε επικοινωνήσει με τον κ. Παπαγιάννη από το Ωνάσειο και του είπε πως η συγκεκριμένη μητέρα του έκανε ερωτήσεις που δεν του έγιναν ούτε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, γιατρός από την Πατρα πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας είχε ενημερώσει συγκεκριμένη υπηρεσία της αστυνομίας στην Αθήνα για τις υποψίες που είχε για την υπόθεση.

Ο γιατρός φέρεται να έχει παραδώσει στοιχεία στις Αρχές πως η Ρούλα Πισπιρίγκου κρυφάκουγε όλες τις συνομιλίες των γιατρών, πως βρισκόταν πίσω από τις πόρτες και για συγκεκριμένες συμπεριφορές από την ίδια και τον σύζυγό της.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες