Νίκαια: Λεπτομέρειες-σοκ για την επίθεση 72χρονου στη σύζυγό του – Αφού τη μαχαίρωσε, επέστρεψε με κατσαβίδι! 

Στο Αττικό νοσοκομείο νοσηλεύεται με τραύματα στον λαιμό μια 66χρονη, μετά από επίθεση με φαλτσέτα που δέχτηκε από τον 72χρονο σύζυγό της ανάμεσα στον λαιμό και το σαγόνι στο σπίτι τους στη Νίκαια.

Ο 72χρονος συνελήφθη από τη αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά το παρελθόν ο άντρας είχε αντιμετωπίσει ψυχολογικά προβλήματα.

Η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

«Βοήθεια, με έσφαξε, με έσφαξε», φώναζε η γυναίκα στη Νίκαια

«Βοήθεια, βοήθεια, με έσφαξε με έσφαξε» φώναξε η γυναίκα λίγα λεπτά αφού την μαχαίρωσε ο άντρας της, σύμφωνα με όσα είπε μία αυτόπτης μάρτυρας στην ΕΡΤ, που προσπαθούσε με μία πετσέτα να της σταματήσει την αιμορραγία από τον λαιμό.

Στην ΕΡΤ μίλησε και ένας ακόμα γείτονας που κατάφερε να πάρει από τα χέρια του 72χρονου την φαλτσέτα. Όταν τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό του απάντησε «Γιατί δεν ήταν καλή γυναίκα». Μάλιστα ο άντρας ξαναμπήκε στο σπίτι και επέστρεψε με ένα κατσαβίδι. Εν τω μεταξύ έφτασε στο σημείο η Αστυνομία.

Νίκαια: «Τη μαχαίρωσα γιατί δεν ήταν καλή γυναίκα!»

«Είδαμε την γυναίκα στον δρόμο. Φώναζε “βοήθεια”. Την πιάσαμε και μετά από 10 μέτρα σωριάστηκε κάτω. Ήταν βαθύ το τραύμα, δίπλα στην καρωτίδα. Μετά από λίγο είδαμε έναν άνδρα με μαχαίρι να έρχεται κατά πάνω μας και εκείνη έλεγε “έρχεται, έρχεται”», περιέγραψε ο γείτονας του θύματος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Και συνέχισε: «Του βάζω τις φωνές και του λέω “γιατί την μαχαίρωσες;” και μου λέει “δεν ήταν καλή γυναίκα”. Πάνω στα κάγκελα του έσπασα την λεπίδα από το μαχαίρι και έφυγε…. Και μετά από 5 λεπτά βγήκε με ένα κατσαβίδι μεγάλο στα χέρια».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες