Το ξέσπασμα της χήρας του Γιώργου Καραϊβάζ – «Δυστυχώς ο κύριος Υπουργός δεν έχει βρει χρόνο…»

Έχει περάσει ένας χρόνος και τρεις μήνες από την εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Παρόλο που ο δημοσιογράφος φέρεται να μην είχε προσωπικές διαφορές με κανέναν, πολλοί χαρακτήρισαν την δολοφονία του τρομοκρατική. Μάλιστα η Αστυνομία μετά από ένα χρόνο συνεχίζει να βρίσκεται στο μηδέν, διότι δεν έχει υπάρξει σχεδόν καμία εξέλιξη όλο αυτό το διάστημα για την σύλληψη των ενόχων, των φυσικών ή των ηθικών αυτουργών.

Ξεσπά η γυναίκα του Καραϊβάζ

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η χήρα του δημοσιογράφου, Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ, ξεσπά και κατά του αρμόδιου Υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος παρά τις συχνές οχλήσεις, αρνείται να δεχθεί στο γραφείο του εκείνη και τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα. Ειδικότερα, αναφέρει:

«Δυστυχώς ο κύριος Υπουργός δεν έχει βρει χρόνο να δει την Χήρα Καραϊβάζ με το Νομικό μας Σύμβουλο τον κ. Λύτρα μετά από πολλές οχλήσεις. Είναι πολύ απασχολημένος όπως φαίνεται ευχαριστούμε κύριε Υπουργέ για την απραξία σας για τη δολοφονία ενός αστυνομικού συντάκτη που υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με έντιμο και ηθικό τρόπο και συνεργάστηκε με όλους τους προκατόχους σας με τιμή και σεβασμό».

Η ανάρτηση της:

Η αντικατάσταση των επικεφαλής των τμημάτων Δίωξης Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών της Ασφαλείας Αττικής

Να σημειωθεί ότι στις 6 Μαΐου, η ηγεσία της Αστυνομίας προχώρησε στην αντικατάσταση των επικεφαλής των τμημάτων Δίωξης Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. Πρόκειται για τους Κώστα Χασιώτη και Νίκο Νταβαρίνο, που είχαν και οι δύο μακρά πορεία στις δύο αυτές ιδιαίτερα ευαίσθητες υπηρεσίες του Σώματος Κορυφαία στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχαν εκφράσει δυσαρέσκεια για τις επιδόσεις των δύο συγκεκριμένων τμημάτων της Ασφάλειας για την πορεία των ερευνών σχετικά με τη δολοφονία Καραϊβάζ. Όμως, από τη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του αντικαταστάτη του κ. Χασιώτη, έπαψε κάθε δίαυλος επικοινωνίας με την οικογένεια Καραϊβάζ, γεγονός που δημιουργεί ερωτήματα και προβληματισμό.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TheNewspaper.gr, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ετοιμάζουν ερώτηση προς τον κ. Θεοδωρικάκο σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών, για την οποία ο Υπουργός θα κληθεί να έρθει στη Βουλή προκειμένου να απαντήσει.

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες