Οι αστυνομικοί παρεμβαίνουν στο «L&O»: «Καλησπέρα από τον εργασιακό μεσαίωνα των ΑΤ / ΤΑ της Αττικής»

Αστυνομικοί που παρεμβαίνουν στο «L&O» εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τις εργασιακές συνθήκες που βιώνουν, κάνουν λόγο για εργασιακό μεσαίωνα, ενώ αναφέρουν ότι η ηγεσία έχει παρατήσει στη μοίρα τους τα κυριότερα αστυνομικά κύτταρα το σημείο υποδοχής του πολίτη, τα Αστυνομικά Τμήματα.

«Καλησπέρα από τον εργασιακό μεσαίωνα των ΑΤ / ΤΑ της Αττικής.

Έχω την ατυχία να υπηρετώ σε κεντρικό ΑΤ και να τρέχω σα τρελός από πρωί απόγευμα κι από απόγευμα πρωί. Πήραμε μια ανάσα κάποια στιγμή με τους ΟΠΠΙ αλλά έληξε γρήγορα.

Η ηγεσία έχει παρατήσει στη μοίρα τους τα κυριότερα αστυνομικά κύτταρα, το σημείο υποδοχής του πολίτη, τα ΑΤ.

Πραγματικός εργασιακός μεσαίωνας όπου η υπηρεσία βγαίνει 11 τη νύχτα και μαθαίνεις ότι είσαι πρωί, που πας για δουλειά και σου λένε πήγαινε στη τάδε σκοπιά, άλλαξε η υπηρεσία, που αν είσαι αξυπ τα αυτόφωρα της πλάκας έρχονται βροχή για να γεμίσουν τα κουτάκια της εικονικής απόδοσης.

Την ίδια ώρα που δουλεύουμε σαν είλωτες, επαρχιώτες αστυνομικοί παίρνουν 3.000 ευρώ το μήνα για να βρίσκονται στους πάνθηρες της ΥΜΕΤ, στην ΟΠΚΕ και άλλες βισματικές υπηρεσίες, να πίνουν καφέ 8 ώρες σε πλατείες χωρίς αλεξίσφαιρα με γενειάδες κα να μην έχουν έργο.

Αν η πολιτική ηγεσία ενδιαφερόταν όντως να ενισχύσει την Αττική και όχι να δημιουργήσει εκλογική πελατεία, θα τους έφερνε σε ΑΤ να εξυπηρετούνται οι πολίτες που περιμένουν ώρες, να βγουν πεζές περιπολίες και εποχούμενες και να ανακουφιστεί το Κέντρο.

Βέβαια προτεραιότητα είναι να μοιραστούν τριχίλιαρα σε ημέτερους, γιατί όλοι ξέρουμε ότι οι αποσπάσεις αυτές γίνονται απευθείας από γραφεία βουλευτών επαρχίας ώστε να κονομάνε οι δικοί μας.

Και τα κορόιδα εδώ στην Αττική, χωρίς καν το όνειρο να υπηρετήσουν κάποτε στο τόπο τους με τις μηδενικές θέσεις που βγάζουν κάποιοι.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 2022, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ»

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες