Από πότε οι dealers ναρκωτικών, οι μισογύνηδες και οι… gangster του «γλυκού νερού» είναι πρότυπα για τους εφήβους;

Για…100η φορά αυτή την εβδομάδα η κοινή γνώμη της χώρας έπεσε από…τα σύννεφα λόγω της άγριας συμπλοκής τραγουδιστών της trap κατά την διάρκεια εκδήλωσης μουσικών βραβείων. Μπουνιές, καρέκλες και καταγγελίες για άτομα με όπλα, αμαύρωσαν την εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθος νέων κυρίως ανθρώπων.

Ακολούθησαν δηλώσεις έκπληξης, καταδίκης, αφορισμού του συγκεκριμένου είδους μουσικής…

Για ακόμη μια φορά η υποκρισία, ο θεατρινισμός και η ψευτιά δηλαδή πήγαν…σύννεφο παρουσία τηλεοπτικών καμερών, ενώ πλήθος κειμένων κατέγραψαν όσα εξελίχθηκαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση, πάντα βέβαια υπό το πρίσμα της έκπληξης! Μα για ένα λεπτό, οι συγκριμένοι που ενεπλάκησαν στον καβγά και άλλοι όμοιοί τους, αν δεν κάνω λάθος, αυτή την εικόνα πρεσβεύουν.

Αυτή των καβγάδων, λες και ζουν στους κακόφημους δρόμους του Bronx, της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών, της υποβάθμισης της γυναικείας ύπαρξης, του παράνομου πλουτισμού και της επιβολής τους άρα και αποδοχής τους από τους υπολοίπους οι οποίοι βρίσκονται κατ΄αυτούς σε υποδεέστερη μοίρα. Παραμύθια, όλοι αυτοί οι τύποι ή μάλλον οι «πετυχημένοι» του χώρου δεν έχουν καμία σχέση με αυτά, απορώ αν μπορούν να κυκλοφορήσουν μόνοι τους ως οντότητες βράδυ στο Μενίδι ή στην Ομόνοια, ενώ επιδεικνύουν το πλουτισμό τους και ζουν μέσα στη χλιδή, σε αντίθεση βέβαια με τα δήθεν βιώματα τους τα οποία εξιστορούν στα δίχως νόημα συνήθως τραγούδια τους. Παράλληλα με έκπληξη άκουσα πολλά άτομα να λένε «μα πως είναι δυνατόν να φέρονται έτσι, είναι πρότυπα των παιδιών μας». Δηλαδή τα πρότυπα της νέας γενιάς είναι διακινητές ναρκωτικών, μισογύνηδες και gangster  του «γλυκού νερού» που κυκλοφορούν με άτομα για προστασία;

Τότε κάτι λάθος συμβαίνει με την νέα γενιά, κάτι έχουμε αντιληφθεί λάθος ως κοινωνία. Πρότυπα οι trappers…;

Πρότυπα άτομα με στίχους μίσους και υμνητές παραβατικών και έκνομων ενεργειών; Καμία έκπληξη δεν προκαλεί η συμπεριφορά των trapper, έκπληξη προκαλεί η υποκρισία του πλήθους που θέλοντας να καλύψει τα δικά της λάθη, βγάζει στη «σέντρα» άτομα που έτσι και αλλιώς ζουν για να προκαλούν, να συγκεντρώνουν περισσότερο κόσμο στα live τους και να ζουν μέσα στην χλίδα τραγουδώντας παραμύθια από δήθεν ιστορίες που βιώνουν στους κακόφημους δρόμους του…Κολωνακίου και των Βορείων Προαστείων….

 

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες