Οι Ηπειρώτες Αστυνομικοί συναντήθηκαν με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ (εικόνα)

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτηση στο Facebook.

Η ανακοίνωση των Ηπειρωτών Αστυνομικών

Μεγάλη Τιμή για τον Σύλλογο & τα Μέλη μας, η πρόσκληση που λάβαμε από τον κο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ και η θερμή υποδοχή που τύχαμε από τον ίδιο προσωπικά και το γραφείο του, στην πρώτη μας συνάντηση από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του.

Ο Πρόεδρός μας, Γεώργιος Λάκκας, αφού τον ευχαρίστησε για την πρόσκληση, του μετέφερε τις ευχές όλων μας για καλή Δύναμη & Επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντάς του την ιδιαίτερη τιμή που αισθανόμαστε, που ένα από τα παλαιότερα μέλη του Συλλόγου μας και της μεγάλης Αστυνομικής Ηπειρώτικης οικογένειας, επελέγη για την κορυφή της Ελληνικής Αστυνομίας μας !

Κατόπιν, τον ενημέρωσε εκτενώς για τους στόχους και τις προσεχείς δράσεις μας ζητώντας του να είναι παρών και αρωγός στις δράσεις και εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε να διοργανώσουμε για την επίτευξη των καταστατικών σκοπών του Συλλόγου.

Τέλος, του προσφέραμε την τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Συλλόγου μας, την οποία αμέσως τοποθέτησε σε περίοπτη θέση στο γραφείο του !

Ο κος Αρχηγός από την μεριά του, αφού άκουσε με μεγάλη προσήλωση τον Πρόεδρο, μας ευχαρίστησε για την παρουσία μας στο γραφείο του, συνεχάρη όλα τα μέλη του Δ.Σ για τις προσπάθειες που κάνουμε να κρατάμε ζωντανό & πρωτοπόρο τον Σύλλογό μας και μας εκδήλωσε πως θα είναι παρών σε κάθε δράση μας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το γραφείο του θα είναι πάντα ανοιχτό για εμάς και να μην διστάσουμε να ζητήσουμε την βοήθειά του σε οτιδήποτε χρειαστεί ο Σύλλογός μας, προκειμένου να επιτυγχάνει τους Σκοπούς του !
Κε Αρχηγέ, καλή επιτυχία στο έργο σας & ο Θεός να σας δίνει Δύναμη να ανταποκριθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντά σας.

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες