ΟΠΚΕ ή… Σχολή Αξιωματικών;

Παρατηρώντας τις τελευταίες μεταθέσεις αλλά και με μια απλή ματιά στις ομάδες και τα πληρώματα της ΟΠΚΕ έξω, βλέπει ο απλός αστυνομικός παντού αστέρια.

Πρέπει να έχουν μαζευτεί στην ΟΠΚΕ τουλάχιστον 6-7 αστυνόμοι και 30 υπαστυνόμοι για μια υπηρεσία 400 ατόμων με το ζόρι.

Έχει τύχει όχημα βράδυ με αστυνόμο, υπαστυνόμο και ανθυπαστυνόμο! Ούτε σε ταινία!

Τη στιγμή που τα ΤΜΗΜΑΤΑ κλείνουν το ένα μετά το άλλο, που το κεντρικότατο Τ.Α. ΟΜΟΝΟΙΑΣ κλείνει νύχτα και πρωί μεσημέρι λειτουργεί με ενισχυτικούς αξιωματικούς από το ΥΔΕΖΙ, η ΟΠΚΕ μια υπηρεσία, χωρίς ανακριτικά καθήκοντα, έχει μαζέψει πλήθος αξιωματικών οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο χρήσιμοι από το να κοιτάνε ποιοι είναι ξυρισμένοι και ποιοι θα πάνε μέτρα.

Καταλαβαίνω ότι θέλουν να πάρουν το επίδομα και να μην έχουν δικογραφίες και πάρε δώσε με κρατουμένους αλλά και εμείς κουραστήκαμε πρωί πρωί απόγευμα πρωί πρωί πρωί ρεπό επειδή δεν έχουμε βίσμα.

Το Αρχηγείο διαβάζει άραγε; Πόσοι Αστυνόμοι Α και Β χρειάζονται σε μια υπηρεσία χωρίς ανακριτικό έργο όταν στο Τ.Α. κάνει διοικητής Υ/β’ και έχει μέτρα, υπηρεσίες, δικογραφίες, εισαγγελικές προκαταρκτικές κλπ;

Επίσης, πόσες γυναίκες χρειάζεται μια υπηρεσία στην οποία δεν έχουμε δει καμία έξω (στη ΔΙΑΣ έχει και σε ομάδες), στην ΟΠΚΕ πού πάνε όλες αυτές που βλέπουν στις μεταθέσεις;

ΥΓ. Βonus ερώτηση: Η ΟΠΚΕ είναι ένστολη υπηρεσία μόνο για τους χαμηλόβαθμους; Δεν το ήξερα.

Ένας απογοητευμένος.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες