17.1 C
Athens
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Ορκωμοσία Πρωτοετών Σπουδαστών της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) – (Εντυπωσιακές εικόνες)


    Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε η τελετή Ορκωμοσίας των πρωτοετών σπουδαστών της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), στην οποία παρέστη ο Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR Αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου.

    Στην τελετή, η οποία έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΦΩΚΑ ΦΩΚΑ», χοροστατούντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Αρχιμανδρίτη Φώτιου Ζαρζαβατσάκη ως εκπροσώπου του Παναγιώτατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου, παραβρέθηκαν επίσης:

    ● Ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Πολυκάρπου.
    ● Ο Αρχιπύραρχος Νικόλαος Αθάνατος ως Εκπρόσωπος του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Αλεξίου Ράπανου και ο Αστυνομικός Διευθυντής (ΥΓ) Αριστομένης Αγγέλου ως εκπρόσωπος του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας της Βορείου Ελλάδος Αντιστρατήγου Γεώργιου Δούβαλη.
    ● Ο Διοικητής της Μεραρχίας Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ) Υποστράτηγος Δημήτριος Μπολομύτης, ο Επιτελάρχης του NRDC-GR Υποστράτηγος Θεόδωρος Αθανασόπουλος, ο Διοικητής της ΑΔΙΣΠΟ Υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Μπιρμπίλης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Νομικού Σώματος του ΓΕΕΘΑ Υποστράτηγος Δημήτριος Οικονομίδης.
    ● Ο Διευθυντής του 424 ΓΣΝΕ Ταξίαρχος Γεώργιος Γκούβας.
    ● Ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Γκλαβίνης.
    ● Εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί, καθώς και οι οικείοι των ορκισθέντων πρωτοετών σπουδαστών.

    Ορκίστηκαν συνολικά 135 πρωτοετείς σπουδαστές του Ιατρικού, Οδοντιατρικού, Κτηνιατρικού, Φαρμακευτικού, Οικονομικού, Ψυχολογικού και Νομικού τμήματος, εκ των οποίων 3 από την Αλβανία.

    Δείτε φωτογραφίες:

    5739585 5739584 5739586 5739590 5739587 5739588

     


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ