Παιδότοπος στην Αργυρούπολη είχε μετατραπεί σε κλαμπ με καλλιτέχνες (εικόνα)

Ένας παιδότοπος στην Αργυρούπολη είχε διαμορφωθεί σε χώρο διασκέδασης, με μουσική και καλλιτέχνες και εντοπίστηκε σήμερα Κυριακή (23/01) τα ξημερώματα από κλιμάκια της Διυπηρεσιακής Μονάδα Ελέγχου Αγοράς.
Επίσης τα κλιμάκια εντόπισαν ένα γνωστό καφέ – κλαμπ στο Μικρολίμανο να λειτουργεί και να παραβιάζει τα υγειονομικά μέτρα.
Επιβλήθηκαν και στις δυο περιπτώσεις τα προβλεπόμενα πρόστιμα.
Οι πελάτες έμπαιναν κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, σήμερα Κυριακή (23/01), τις πρώτες πρωινές ώρες, κλιμάκιο της ΔΙΜΕΑ μετά από έρευνα και αξιοποιώντας πληροφορίες που περιήλθαν στην υπηρεσία, εντόπισε στην περιοχή της Αργυρούπολης κατάστημα (παιδότοπο) στον όροφο του οποίου είχε διαμορφωθεί κατάλληλος χώρος διασκέδασης με μουσική και καλλιτέχνες. Οι πελάτες έμπαιναν κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη του παιδότοπου από τον ισόγειο χώρο αυτού που ήταν σκοτεινός ώστε να μη γίνονται αντιληπτοί και κατόπιν ανέβαιναν στον όροφο (πατάρι) όπου υπήρχαν καναπέδες, ποτά, λουλούδια κλπ.
Το κλιμάκιο της ΔΙΜΕΑ και με την συνδρομή ΟΠΚΕ της Ασφάλειας Αττικής εισήλθε στον ανωτέρω χώρο, διαπίστωσε την λειτουργία του και προέβη στον καταλογισμό των κυρώσεων που προβλέπονται. Δηλαδή, στον μεν ιδιοκτήτη του παιδότοπου διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης, στο δε προσωπικό και πελάτες διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα για παραβίαση μέτρων κατά της εξάπλωσης COVID-19.
Μουσική παρά τα μέτρα
Επίσης σήμερα το πρωί, πρωινές ώρες, έτερο κλιμάκιο της ΔΙΜΕΑ στην περιοχή του Μικρολίμανου Πειραιά εντόπισε γνωστό cafe club της περιοχής να λειτουργεί με χρήση μουσικής κατά παράβαση των υγειονομικών μέτρων. Στην επιχείρηση επεβλήθη διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας της.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες