Πανελλήνιες 2022: Στη μάχη των εξετάσεων και ένας 32χρονος κρατούμενος στις φυλακές Κέρκυρας – «Είναι η πρώτη φορά»

«Με εύρυθμη λειτουργία ξεκίνησαν οι πανελλαδικές εξετάσεις σήμερα στο νησί της Κέρκυρας, αλλά και τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων Πέτρος Αγγελόπουλος.

Την αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων άνοιξαν οι 122 μαθητές απόφοιτοι των Επαγγελματικών Λυκείων του νησιού, ενώ αύριο θα ξεκινήσουν και οι 684 μαθητές απόφοιτοι των Γενικών Λυκείων της Κέρκυρας και των Παξών. Την ίδια ώρα 34 μαθητές θα εξεταστούν προφορικά.

Μεταξύ των εξεταζόμενων μαθητών, αποφοίτων του σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, είναι και ένας 32χρονος κρατούμενος που εκτίει την ποινή του στο σωφρονιστικό κατάστημα Κέρκυρας.

Η πρώτη φορά που φυλακισμένος στην Κέρκυρα θα εξεταστεί στις Πανελλήνιες

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, «είναι η πρώτη φορά που φυλακισμένος στην Κέρκυρα θα εξεταστεί στις πανελλαδικές εξετάσεις». Να σημειωθεί ότι ο 32χρονος κρατούμενος θα εξεταστεί σε ειδικό εξεταστικό κέντρο μέσα στις φυλακές.

«Και αυτή τη χρονιά φροντίσαμε για τη συνεργασία όλων των δομών προκειμένου οι πανελλαδικές εξετάσεις να διεξαχθούν με εύρυθμο τρόπο. Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία, ενώ ευχαριστούμε θερμά όλους τους εκπαιδευτικούς των νησιών μας για τις προσπάθειές τους», κατέληξε ο κ. Αγγελόπουλος.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Απόψεις
Κατηγορίες