Πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Και στην κόρη μου είχαν δώσει το χάπι του βιασμού»

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη , κ. Ο Γιάννης, μίλησε στο Mega και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», και κατήγγειλε ότι και η κόρη του είχε θυμώσει έναν χρόνο πριν τη δολοφονία της.
Ο Γιάννης Τοπαλούδης συγκλόνισε με την αποκάλυψή του ότι η κόρη του, Ελένη Τοπαλούδη έπεσε θυμάμα βιασμού με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.
«Το κορίτσι μας ένα χρόνο πριν τη δολοφονία του, δηλαδή τον Νοέμβριο του 2017, είχε υποστεί το ίδιο πράγμα, αυτή την ψυχική και σωματική δολοφονία. Η Ελένη μας πήγε με κάποιο δόλωμα που είχε αυτά τα «παιδιά», ίσως κάποιες κοπέλες που εξυπηρετούσαν αυτόν τον σκοπό, δηλαδή να «ψαρεύουν νεαρές κοπέλες γι’ αυτούς, και το κορίτσι μας έπεσε θύμα αυτού του «δολώματος», ανέφερε αρχικά για την Ελένη Τοπαλούδη.
«Η Ελένη μας δεν έπινε και δεν μεθούσε ποτέ και υπάρχουν μάρτυρες σε αυτό. Πώς γίνεται να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια της; Και αυτή η παρέα πήγαν την Ελένη σπίτι της, την βίασαν και την βιντεοσκόπησαν. Μετά από μερικές μέρες η Ελένη και κάποιες κοπέλες πήγαν στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλουν το περιστατικό γιατί είχαν ενημερωθεί ότι υπήρχε ένα βίντεο, σοκαρίστηκε με αυτό το γεγονός», συμπλήρωσαν.
«Οι αστυνομικοί της είπαν ότι μετά από μία βδομάδα δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί καταγγελία βιασμού, και είπαν πρώτα να βρει το βίντεο και μετά να προχωρήσει η διαδικασία», κατήγγειλε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.
«Είναι παράξενο ότι αυτοί οι δύο αστυνομικοί πήγαν οικειοθελώς μετά από ένα χρόνο και κατήγγειλαν το περσινό συμβάν, με αφορμή τη δολοφονία της», δήλωσε.
«Τα παιδιά πρέπει να εκμυστηρεύονται στους γονείς τους τα πάντα. Μόνο εκείνοι μπορούν να το διαχειριστούν. Να μην ντρέπονται τα κορίτσια μας να πουν κάτι που τους έχει συμβεί στους γονείς τους. Είμαστε όλοι ψυχικοί γονείς της 24χρονης από την Θεσσαλονίκη. Πρέπει να αυστηροποιηθούν οι ποινές, καθώς έχει η Δικαιοσύνη το θάρρος να μας κοιτάξουν στα μάτια. Να μπει ο όρος «γυναικοκτονία» αλλά και «οικογενειοκτονία» πρόσθεσε ο κ. Τοπαλούδης για την κόρη της Ελένης Τοπαλούδη.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες