Πάτρα: 62χρονη γυναίκα πέθανε επειδή έψαχναν απινιδωτή!

Μια 62χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας το βράδυ της Παρασκευής (21/1) εν μέσω πανικού, καθώς έψαχναν απινιδωτή, ενώ παράλληλα το ρεύμα «έπεφτε» συνέχεια και επιστρατεύονταν γεννήτριες.
Σύμφωνα με το pelop.gr, στα εξωτερικά ιατρεία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο επικρατούσαν καταστάσεις τρέλας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, με τους συγγενείς των ασθενών να μην πιστεύουν αυτό που βλέπουν και παράλληλα μια γυναίκα που έπασχε από κορoνοϊό να χάνει τη ζωή της.
Η άτυχη γυναίκα έπασχε από κορoνοϊό, ήταν σε βαριά κατάσταση, ωστόσο δεν πήγαινε στο νοσοκομείο «για ψυχολογικούς λόγους» όπως διαβεβαίωσε ο γιος της, όμως το συγκεκριμένο απόγευμα δεν άντεχε άλλο και τα παιδιά της κάλεσαν ασθενοφόρο, για να τη μεταφέρει στα εξωτερικά ιατρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.
Εκεί, οι γιατροί αποφάσισαν άμεσα τη διασωλήνωσή της, όμως λόγω του πανικού που επικρατούσε με το κομμένο ρεύμα δεν τη μετέφεραν σε άλλο χώρο και η διασωλήνωσή της έγινε στον χώρο των εξωτερικών ιατρείων.
Ωστόσο, μετά από λίγα δευτερόλεπτα η γυναίκα έπαθε ανακοπή. Οι δικοί της άνθρωποι έβαλαν τις φωνές ενώ οι γιατροί προσπαθούσαν να βρουν πού ήταν ο απινιδωτής, όμως εν μέσω της τραγικής κατάστασης με το ρεύμα, το μηχάνημα δεν… εντοπίστηκε! Αν και οι γιατροί της έκαναν μαλάξεις, η 62χρονη δεν επανήλθε.
Το ασθενοφόρο την παρέλαβε από το σπίτι της στις 17.40 της Παρασκευής και η γυναίκα πέθανε στις 19.30. Τα παιδιά της δεν συσχετίζουν τον θάνατο με τις διακοπές του ρεύματος. Όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν η γυναίκα θα είχε επανέλθει στην περίπτωση που όλα λειτουργούσαν φυσιολογικά, υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα, έβρισκαν τον απινιδωτή κλπ.

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες