Πάτρα: «Η Ρούλα ήταν καταπιεστική και εκβίαζε – Δεν την ήθελαν οι γονείς του Μάνου»

Νέα στοιχεία για τη σχέση που είχαν ο Μάνος Δασκαλάκης με την Ρούλα Πισπιρίγκου, οι γονείς που «έχασαν» και τα τρία παιδιά τους στην Πάτρα, πριν και κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, έδωσε για πρώτη φορά άτομο από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον.

Οι αναφορές επικεντρώνονται σε όσα γίνονταν από την εποχή που η 33χρονη γνωρίστηκε με τον 30χρονο, οι γονείς του οποίου «δεν ήθελαν για νύφη τη γυναίκα που έμελλε να γίνει μητέρα των παιδιών του, αφού δεν τους άρεσε ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά της», είπε στον Ant1.

Πάτρα: «Ήταν πολύ καταπιεστική και έφτανε στο σημείο να εκβιάζει»

«Ήταν πολύ καταπιεστική και έφτανε στο σημείο να εκβιάζει. Εγώ ήξερα για προβλήματα που δημιουργούσε σε προηγούμενες σχέσεις της» είπε και συνέχισε: «Ήξερα ότι τσακώνονταν αλλά μετά τους βλέπαμε και πάλι μαζί. Δεν ήθελαν να δείχνουν προς τα έξω αυτά που συνέβαιναν. Εκείνη ήταν ένας περίεργος χαρακτήρας. Αυτάρεσκη και ισχυρογνώμονων».

Το άτομο του περιβάλλοντος της οικογένειας από την Πάτρα τόνισε πως περιμένει να ολοκληρωθεί η μεγάλη έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, για να μάθει τι συνέβη με τον χαμό των τριών παιδιών, πώς και γιατί έφυγαν από τη ζωή, χωρίς οι γιατροί να έχουν καταλήξει σε ξεκάθαρα συμπεράσματα για τα αίτια θανάτου τους.

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιδί, “έπαιρνε φωτιά” λίγο εύκολα» είπε πρώην συμμαθήτρια της μάνας από την Πάτρα

Για τον χαρακτήρα της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε στον ΣΚΑΪ μια συμμαθήτριά της, με την οποία «έκαναν παρέα άλλα έκοψαν σύντομα».

«Ήμασταν συμμαθήτριες στο σχολείο, στο γυμνάσιο και ψιλοκάναμε παρέα στην αρχή, αλλά σταματήσαμε αρκετά σύντομα, γιατί είδα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη συγκεκριμένη κοπέλα, οπότε αποφάσισα να κόψω κάθε επαφή. Δεν ήταν πάρα πολύ εύκολο να κάνει παρέες, ούτε σαν μαθήτρια ήταν εύκολη, ούτε σαν φίλη ήταν εύκολη και συνήθως τσακωνόταν με τις παρέες που είχε. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιδί, «έπαιρνε φωτιά» λίγο εύκολα, πάντα έλεγε ιστορίες που ακουγόντουσαν λίγο παρατραβηγμένες» είπε η συμμαθήτρια της 33χρονης.

Για τις απόπειρες αυτοκτονίες που φημολογείται ότι είχε κάνει, ανέφερε πως «έτσι ακουγόταν, ξέρω σίγουρα ότι για ένα διάστημα έλειπε από το σχολείο για πολύ καιρό και όταν γύρισε πίσω ήταν λίγο διαφορετική, ήταν λίγο αλλαγμένη. Είχε κάποια θέματα υγείας, όπως μου είχε πει».

Για τον θάνατο των τριών παιδιών, είπε: «Είμαι σοκαρισμένη, μου έκανε τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι είχε τρία παιδιά, και τα έχασε και τα τρία. Έχω τις αμφιβολίες μου, όχι ότι μπορεί να έχει κάνει κάτι, προς θεού».

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες