Πάτρα: Τι έλεγε ο πατέρας των παιδιών την ώρα της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Άλλη ουσία περιμέναμε να βρεθεί…»

Σε ανοιχτή επικοινωνία με τον πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα, Μάνο Δασκαλάκη, την ώρα της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου και τη στιγμή της μεταγωγής της στη ΓΑΔΑ ήταν δημοσιογράφος από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

«Δεν έχω να πω κάτι για τα όσα ακούγονται, δεν ξέρω τι είναι αυτή η ουσία και αναμένω τα επίσημα πορίσματα των ιατροδικαστών», δήλωσε ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν έχουν κάποιο γνωστό κτηνίατρο, καθώς πρόκειται για μία ουσία που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο στην κτηνιατρική ως αναισθητικό, ο πατέρας είπε: «Έχω κτηνίατρο που πήγαινα ένα σκύλο που είχα, αλλά έχω πάνω από ενάμιση χρόνο να πάω. Με τη Ρούλα έχουμε συζητήσει για τα όσα λέγονται, αλλά περιμένουμε, δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Άλλη ουσία περιμέναμε να βρεθεί και άλλη βρέθηκε».

«Δεν έχει μπει κανένας άλλος στο νοσοκομείο πέρα από τη Ρούλα…»

«Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι η κεταμίνη, έψαξα να δω τι είναι και αναφέρεται και σε ζώα. Δεν έχει μπει κανένας άλλος στο νοσοκομείο πέρα από τη Ρούλα. Ας περιμένουμε να δούμε τι γίνεται… Τα φάρμακα στο νοσοκομείο του παιδιού τα έδιναν οι νοσηλεύτριες και όχι η Ρούλα. Ακόμα δεν έχω αλλάξει τη γνώμη μου. Συνεχίζω να πιστεύω ότι η Ρούλα δεν εμπλέκεται κάπου. Σίγουρα είναι περίεργο όλο αυτό. Εγώ δεν έχω λόγο να υποστηρίξω καμία Ρούλα, το μόνο που θέλω είναι να πάρω απαντήσεις για τα παιδιά μου. Μία αλήθεια θέλουμε να πάρουμε από όλο αυτό, όποια και να είναι», έλεγε ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες