Πάτρα: Τρόμος για φοιτήτρια την ώρα που πήγαινε σε μάθημα – Την ακολουθούσε ένας «περίεργος τύπος»

Την άμεση κινητοποίηση του Προέδρου του Τμήματος Βιολογίας Στέφανου Νταϊλιάνη και του Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου στην Πάτρα Χρήστου Μπούρα, έθεσε η μεταφορά περιστατικού που κατατρομοκράτησε φοιτήτρια του συγκεκριμένου Τμήματος, την περασμένη Παρασκευή 25/11 την ώρα που προσερχόταν στο μάθημα.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το thebest, σύμφωνα με δηλώσεις στην εφημερίδα «Γνώμη » του Προέδρου του Τμήματος, κ. Νταϊλιάνη, διδάσκων τον ενημέρωσε αμέσως για το περιστατικό, σύμφωνα με το οποίο όπως ανέφερε η φοιτήτρια στον καθηγητή της, την ακολουθούσε ένας περίεργος τύπος- μάλλον επιδειξίας- του οποίου τα χαρακτηριστικά λόγω του σκοταδιού και της απόστασης δεν μπορούσε να διακρίνει και να περιγράψει και τρέχοντας προσέτρεξε στο Τμήμα όπου και ανέφερε το συμβάν.

« Ενημερώθηκα από τον διδάσκοντα ότι η φοιτήτρια μπήκε έντρομη στο Τμήμα γιατί ακολουθείτο από ένα άτομο με περίεργη συμπεριφορά – μάλλον επρόκειτο για επιδειξία-αλλά δεν προέβη σε επίσημη καταγγελία. Απευθύνθηκα στην προϊσταμένη της φύλαξης την κ. Τσιλίρη η οποία μου είπε ότι έχει παρατηρήσει κάποια περίεργη κίνηση. Άμεσα αυξήθηκαν οι περιπολίες και ανάρτησα κοινοποίηση στο Τμήμα, επειδή βρίσκεται μακριά από την στάση του λεωφορείου και δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός, προς αποφυγή περιστατικών επίθεσης αδέσποτων-προσωπικά πριν λίγες μέρες δέχτηκα επίθεση- αλλά κυρίως λόγω του αναφερόμενου περιστατικού μετά την δύση του ηλίου να περιορίζονται οι μετακινήσεις», ανέφερε ο πρόεδρος του Βιολογικού.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας τόνισε ότι έχει πληροφορηθεί το γεγονός ότι η εν λόγω φοιτήτρια ενημέρωσε τον διδάσκοντα αλλά δεν έχει προβεί σε καταγγελία, και στο πλαίσιο αυτό ενημέρωσα την αστυνομία η οποία προβαίνει σε διακριτική επιτήρηση του χώρου. «Υπάρχει πλήρης φωτισμός και βεβαίως αυξημένες περιπολίες των φυλάκων της ενδοπανεπιστημιακής φύλαξης» σημείωσε ο κ. Μπούρας.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες