Πέθανε ξαφνικά ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Γιώργος Καλογερόπουλος

Ο επί σειράς ετών πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Γιώργος Καλογερόπουλος «έφυγε» αιφνιδίως χθες το βράδυ από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τους ανθρώπους της Πολιτικής Προστασίας και του Εθελοντισμού στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Ο εθελοντισμός έχασε ακόμη ένα σημαντικό κεφάλαιο, με τον θάνατο του Γιώργου Καλογερόπουλου. Βρέθηκε στο τιμόνι της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης για πολλά χρόνια, ως πρόεδρος, ενώ συμμετείχε σε σειρά διασωστικών αποστολών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σύμφωνα με το grtimes. Η είδηση του θανάτου του έχει βυθίσει στο πένθος τους εθελοντές διασώστες ανά την Ελλάδα.

«Ο Γιώργος αφιέρωσε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής του στην Ομάδα, την οποία υπηρέτησε με αγάπη και αφοσίωση από το 1998, συμμετέχοντας σε διεθνείς αποστολές και επιχειρήσεις κι έχοντας ζήσει πολλές κομβικές στιγμές στην ιστορία της ΕΟΔ. Ως Πρόεδρος ήταν πάντα παρόν, πάντα δυναμικός, πάντα χαμογελαστός και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην αποχαιρετιστήρια ανάρτηση στα social media της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. «Μας είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να περιγράψουμε την οδύνη μας για την απώλεια του αγαπημένου μας Γιώργου με λόγια. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 6 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, στις 17:00 μ.μ.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες