Πέτρος Φιλιππίδης: Μυστήριο με το αν πήγε στα Γιάννενα – Σκληρά συνθήματα έξω από το σπίτι του (βίντεο)

Ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται να έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και να βρίσκεται πλέον στα Ιωάννινα με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο ηθοποιός, ο οποίος αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους, φέρεται να εγκατέλειψε την Αθήνα και το διαμέρισμά του στο Ψυχικό και μετακόμισε στο πατρικό του στα Ιωάννινα, καθώς η καθημερινότητά του εκεί είναι σαφώς πιο εύκολη.

Σύμφωνα με τον Νάσο Γουμενίδη, Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο και πήγαν στα Γιάννενα, στο χωριό του ηθοποιού για να βρουν ηρεμία, καθώς η παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων στην περιοχή έχει ενοχλήσει τους κατοίκους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, ο ηθοποιός ήταν κλεισμένος στο σπίτι και αναλώθηκε σε τηλεφωνήματα με τον δικηγόρο του. «Ήθελε να ξεφύγει από όλο αυτό το κυνηγητό» σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

«Το κλίμα στο χωριό στα Ιωάννινα σε σχέση με την Αθήνα είναι πιο χαλαρό. Οι άνθρωποι εκεί περιμένουν να δουν και την έκβαση της δίκης» είπε ο Νάσος Γουμενίδης, σημειώνοντας ότι «υπάρχουν κάποιοι που τον υποστηρίζουν και κάποιοι που δεν θέλουν να τον βλέπουν».

Ωστόσο, σύμφωνα με το «Πρωινό», ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν πήγε στα Γιάννενα για το τριήμερο και δεν υπάρχει σκέψη για να μετακομίσει εκτός Αθηνών.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες