Ρούλα Πισπιρίγκου σε Όθωνα Παπαδόπουλο: «Θα σου είμαι ευγνώμων όλη μου τη ζωή»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά στον πρώην δικηγόρο της, Όθωνα Παπαδόπουλο, εκφράζοντάς του την ευγνωμοσύνη της.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου το πόσο πολύ με στήριξες από την πρώτη στιγμή της δικαστικής τραγωδίας, την οποία αντιμετωπίζω και πόσο υπεράνθρωπα αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου», δηλώνει η Ρούλα Πισπιρίγκου χαρακτηρίζοντάς τον «θαυμάσιο άνθρωπο και ικανότατο και έντιμο δικηγόρο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πισπιρίγκου

Λόγω του ότι η κα Πισπιρίγκου είναι προσωρινά κρατούμενη και δεν διαθέτει μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακάλεσε να δημοσιοποιήσουμε μέσω του site του γραφείου μας την εξής δήλωσή της για τον συνάδελφο κο Όθωνα Παπαδόπουλο.

Η δήλωση της είναι η εξής :

«Αγαπητέ Όθωνα δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου το πόσο πολύ με στήριξες από την πρώτη στιγμή της δικαστικής τραγωδίας, την οποία αντιμετωπίζω και πόσο υπεράνθρωπα αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου.

Είσαι ένας θαυμάσιος άνθρωπος και ένας ικανότατος και έντιμος δικηγόρος.

Η απόφαση για την επιλογή του συναδέλφου σου κου Κούγια για να με υπερασπιστεί ήταν κυρίως της οικογενείας μου, η οποία και με στηρίζει οικονομικά και στην οποία κι εγώ συμφώνησα.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο μου συμπαραστάθηκες σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές και πόσο αγωνίστηκες για να αποδείξεις την αθωότητά μου.

Θα σου είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή».

Με απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό,
Αθήνα, 25/08/2022
Ρούλα Πισπιρίγκου

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες