ΠΟΑΣΥ: Παράταση χρόνου χορήγησης κανονικής αδείας έτους 2021

Η ΠΟΑΣΥ στέλνει επιστολή προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Σκουμά, σχετικά με την παράταση χρόνου χορήγησης κανονικής αδείας έτους 2021.

Σύμφωνα με την επιστολή, αναφέρεται ότι εξαιτίας των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους και κυρίως εξαιτίας των παρατεταμένων μέτρων πρόληψης και αποτροπής για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, πολλοί αστυνομικοί έχουν ακόμα μεγάλο υπόλοιπο κανονικής άδειας έτους 2021.

Για αυτό η ΠΟΑΣΥ ζητά την παρέμβαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε να εκδοθεί σχετική διαταγή για παράταση του χρόνου χορήγησης της κανονικής άδειας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ

Λόγω των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους και κυρίως εξαιτίας των παρατεταμένων μέτρων πρόληψης και αποτροπής για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, πολλοί συνάδελφοι έχουν ακόμα μεγάλο υπόλοιπο κανονικής άδειας έτους 2021.

Ύστερα από αυτό παρακαλούμε όπως με παρέμβασή σας, εκδοθεί σχετική διαταγή για παράταση του χρόνου χορήγησης της κανονικής άδειας, έτους 2021, πέραν της καταληκτικής ημερομηνίας που ισχύει.

Ως ενδεικτική – καταληκτική ημερομηνία προτείνεται αυτή της 31ης Οκτωβρίου 2022, με την επισήμανση της μη διαταραχής των ήδη προγραμματισμένων κανονικών αδειών.

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες