Πραγματοποιήθηκε η 7η Εθελοντική Αιμοδοσία από την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου η 7η Εθελοντική Αιμοδοσία από την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επειδή το αίμα είναι βασικό συστατικό της ζωής κι ένα αναντικατάστατο θεραπευτικό μέσο που μόνη πηγή του είναι ο άνθρωπος, η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών διοργάνωσε την 30η Νοεμβρίου 2022 την 7η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Αστυνομικό Μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.

Οι εθελοντές αιμοδότες – μέλη της Ένωσης πρόσφεραν αίμα αποδεικνύοντας έμπρακτα κοινωνική ευαισθησία, αλληλεγγύη και εθελοντική δράση, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες συμπολιτών μας. Οι μονάδες αίματος που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν στην Τράπεζα Αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης Ρώμα Φωτεινή ευχαριστεί και συγχαίρει τους εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι για ακόμη μια φορά προσέφεραν το πολυτιμότερο αγαθό τους, το αίμα.

Και…. επειδή «το αίμα δεν αγοράζεται, δεν παράγεται, δεν αντικαθίσταται, δεν  πωλείται, αντίθετα μόνο προσφέρεται», η Ένωσή μας θα συνεχίσει να προσφέρει με παρόμοιες δράσεις.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες