Πρόστιμο σε άνδρα για εμπρησμό στην Εύβοια – 62 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε από την πυροσβεστική σε άνδρα για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην Εύβοια, ενώ γνωστοποίησε ότι 62 αγροτοδασικές πυρκαγιές  εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο.

Ειδικότερα, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ Κύμης, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε γεωργική έκταση, στην Τ.Κ. Βρύσης, του δήμου Κύμης – Αλιβερίου Ευβοίας.

Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.

Στην Κομοτηνή επιχειρούν 70 πυροσβέστες και εναέρια μέσα

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική, το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 62 αγροτοδασικές πυρκαγιές.

Οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες σε δασική έκταση στην περιοχή Κερασιά του δήμου Ιάσμου Κομοτηνής, επιχειρούν 70 πυροσβέστες με 9 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 5 οχήματα, 3 Α/Φ και 1 Ε/Π. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες