«Κλείδωσε» στην Αλεξανδρούπολη η διεξαγωγή εξετάσεων για τους υποψήφιους Συνοριοφύλακες

Η διεξαγωγή των αθλητικών δοκιμασιών για τους υποψήφιους Συνοριοφύλακες της Π.Ε Έβρου θα πραγματοποιηθούν στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στο γήπεδο «Φώτης Κοσμάς», όπως συνέβη και το 2020 με μεγάλη επιτυχία με τις εξετάσεις 600 υποψηφίων ΣΦ.

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου είχε στείλει επιστολή προς τον υπουργό με θέμα τη διεξαγωγή του Τελικού Σταδίου Εξετάσεων Συνοριακών Φυλάκων στην Έδρα της Π.Ε. Έβρου.

Σύμφωνα με το e-evros, την επιστολή είχαν στείλει συγκεκριμένα προς τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη και την είχαν υπογράψει, ο Πρόεδρος Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Δερβεντλής.

Ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Δερβεντλής με αφορμή αυτή τη ευχάριστη εξέλιξη έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ένα δίκαιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Έβρου και όχι μόνο της Αλεξανδρούπολης στηρίχθηκε από την Ένωση μας , η οποία ως ενεργός συνδικαλιστικός φορέας βρίσκεται δίπλα στους υποψήφιους συναδέλφους.

Η έμπρακτη στήριξη της κυβέρνησης στην τοπική κοινωνία , στους ακρίτες που σηκώνουν μεγάλο βάρος του μεταναστευτικού έχει ως αποτέλεσμα τις επόμενες μέρες 375 υποψήφιοι και οι οικογένειές τους εν μέσω της οικονομικής κρίσης να αποφύγουν τα έξοδα μιας μετακίνησης».

Μοιραστείτε το:

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες