Ρούλα Πισπιρίγκου: Έστελνε μηνύματα σε γιατρούς πριν και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Τι αναζητούσε 10 ημέρες πριν συλληφθεί

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως είχε αποκαλύψει πριν από μερικές ημέρες ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε μηνύματα στους γιατρούς στην Πάτρα, μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, στις 30 Ιανουαρίου του 2022, μια μέρα αφού η 9χρονη είχε φύγει από τη ζωή.

Τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου σε γιατρούς πριν και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Σε αυτά φαίνεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να μιλά με μεγάλη ψυχρότητα για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις στην κόρη της και τι μπορούν αυτές να αναδείξουν. «Θυμίζει μια συζήτηση για μια δημοσιογραφική κάλυψη του γεγονότος και όχι μιας μάνας, η οποία έχασε το παιδί της λίγες ώρες νωρίτερα», είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Χθες το βράδυ λοιπόν, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε τα μήνυμα που έστειλε η 33χρονη σε γιατρούς πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Τα συγκεκριμένα μηνύματα στάλθηκαν τον Ιούνιο του 2021, όταν η 9χρονη Τζωρτζίνα ήταν ακόμη διασωληνωμένη στη ΜΕΘ. Συγκεκριμένα η 33χρονη έγραφε στους γιατρούς: «Και ό,τι περνάει από το χέρι θα το κάνουμε για να το έχει και ειλικρινά σας μιλάω ας ακούσω μια φορά να με λέει μαμά ξανά και δε θέλω τίποτα άλλο».

Τι έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο πριν συλληφθεί

Στο μεταξύ, δέκα ημέρες πριν συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε πληροφορίες σε διαδικτυακό σεμινάριο εγκληματολογίας, σύμφωνα με το Mega. Πρόκειται για ένα online πρόγραμμα που είχε παρακολουθήσει για 7 ολόκληρους μήνες, αμέσως μετά το θάνατο της μικρής Ίριδας και το οποίο όμως, είχε ήδη είχε ολοκληρωθεί.

Αυτή είναι η μαρτυρία συμφοιτητή της που αποκάλυψε η εκπομπή Live News. «Το σεμινάριο άρχισε τον Απρίλιο του 2021, δηλαδή περίπου την περίοδο της πρώτης εισαγωγής της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο. Είχε διάρκεια 7 μηνών και τα δίδακτρα ήταν 590 ευρώ. Αν κατέβαλες το ποσό εφάπαξ υπήρχε 25% έκπτωση. Εγγράφηκαν περίπου 800 άτομα, αλλά τις online παραδόσεις τις παρακολουθούσαν σίγουρα λιγότεροι», ανέφερε το άτομο αυτό.

Το σεμινάριο χωριζόταν σε ενότητες και μεταξύ αυτών διδάσκονταν θεωρίες του εγκλήματος, τρόποι εφαρμογής του νόμου, βίαια εγκλήματα και σωφρονισμός, ενώ υπήρχαν και γραπτές εργασίες.

Όπως αποκάλυψε το άτομο αυτό, το κλίμα στα online μαθήματα ήταν καλό και οι φοιτητές συμμετείχαν ζωηρά. Οι καθηγητές δέχονταν ερωτήσεις από τους φοιτητές, ωστόσο εκείνο του έκαναν εντύπωση οι εξής ερωτήσεις: «Υπάρχει έγκλημα αν δεν βρεθεί πτώμα;», «Υπάρχει το τέλειο έγκλημα;». «Αυτές διατυπώνονταν από τους μαθητές ανώνυμα, επομένως δεν γνωρίζω ποιος τις έκανε», είπε.

Ακόμη αποκάλυψε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου συνδέθηκε στο online σεμινάριο λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψή της. «Επισκέφτηκα την πλατφόρμα στις 30 Μαρτίου όταν έγινε γνωστή η σύλληψη της 33χρονης. Από την αυτόματη ενημέρωση φαινόταν ότι η ίδια είχε επισκεφτεί την πλατφόρμα του σεμιναρίου πριν από 10 μέρες, στις 20 ή 21 Μαρτίου, δηλαδή σε χρόνο που δεν είχε λόγο να το κάνει γιατί το σεμινάριο είχε από καιρό τελειώσει».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες