Σε έναν κόσμο γεμάτο θρασύδειλους νταήδες, να είστε με τους Θύμιους

Σαράντα εννιά μέρες κρυβόταν μέσα σε ένα παλιόσπιτο, μόλις 300 μέτρα από το σπίτι του, για να αποφύγεις ακόμη μια επίθεση από θρασύδειλους νταήδες που έβγαλαν όλη τους την μαγκιά, το «αντριλίκι», πάνω σε έναν ταλαιπωρημένο και φοβισμένο άτομο, τον Θύμιο.

Επί σαράντα εννιά ημέρες τον αναζητούσαν στην Αθήνα, στον Πειραιά σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο και αυτή η ταλαιπωρημένη ύπαρξη, κρυβόταν μέσα σε ένα παλιόσπιτο, είχε μάλιστα και προμήθειες για να μην βγαίνει από αυτό και αν αισθάνεται ασφάλεια στο εγκαταλειμμένο σπίτι.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Θύμιος, φορώντας μια προστατευτική μάσκα, δεν ζήτησε τις διώξεις των θρασύδειλων που έριξαν βεγγαλικά στο σπίτι του, για «πλάκα» καταγράφοντας μάλιστα με τα κινητά τους το «τρομερό τους κατόρθωμα»!

Να φοβίσουν ακόμη περισσότερο δηλαδή, ένα άτομο που ζούσε στις σκιές έτσι και αλλιώς. Πόσο θλιβερά και αξιοθρήνητα άτομα μπορεί να είναι αυτοί οι τύποι αλήθεια;

Σε έναν κόσμο γεμάτο τέτοιους … «μάγκες» να στηρίζετε τους Θύμιους, γιατί οι Θύμιοι έχουν να προσφέρουν και να παραδειγματίσουν την  κοινωνία μας, εν αντιθέσει με τους «νταήδες» που δεν έχουν απολύτως τίποτα να δώσουν.

Αλήθεια όμως, τόσα χρόνια που αυτή η ύπαρξη γινόταν στόχος αυτών των «νταήδων» που ήταν όλοι αυτοί που τώρα στέκονται δίπλα του και πολύ καλά κάνουν, απλά απορώ, τόσα χρόνια δεν έβλεπαν, δεν άκουγαν;

Ο δήμαρχος Πύργου δήλωσε πως προτίθεται να βρει δουλειά στο Θύμιο σε κάποια υπηρεσία του δήμου, αναμένουμε με ενδιαφέρον να μάθουμε πότε θα προσληφθεί, γιατί όπως είπα και νωρίτερα, οι Θύμιοι έχουν να προσφέρουν και να παραδειγματίσουν την  κοινωνία μας, με αυτούς να είμαστε.

Tags

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες