ΣΕΦΕΑΑ: «7 χρόνια από τον θάνατο του ηρωικού Στάθη Λαζαρίδη – Συνάδελφος που αγαπούσαν όλοι, σύζυγος πρότυπο»

Επτά χρόνια πέρασαν από τον θάνατο του ηρωικού Στάθη Λαζαρίδη. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το ΣΕΦΕΑΑ.

Όπως επισημαίνει το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, ήταν «ένας πραγματικός αγωνιστής που πάλευε με τον θάνατο για χρόνια, ένας σύζυγος πρότυπο, ένας συνάδελφος που αγαπούσαν όλοι, ένας φίλος ξεχωριστός.

Αυτά έρχονται στο μυαλό του καθένα μας όταν σκεφτόμαστε τον ηρωικό Ειδικό Φρουρό Λαζαρίδη Στάθη, που τραυματίστηκε σε αστυνομική επιχείρηση λίγο έξω από τα Ζωνιανά Μυλοποτάμου, στις 5 Νοεμβρίου του 2007 και ξεψύχησε σαν σήμερα στις 6 Σεπτεμβρίου 2015, μετά από ”άγρυπνο κώμα” που κράτησε 8 χρόνια! Δεν είναι ο πρώτος νεκρός αστυνομικός από πυρά αδίστακτων δολοφόνων. Η γενναιότητα του ήρωα που μάχεται στη πρώτη γραμμή μιας αστυνομικής επιχείρησης και αυτή του ήρωα, άγρυπνου 8 χρόνια να πολεμά για τη ζωή, είναι που μας παραδειγματίζει.

Δύο ήρωες στο ίδιο σώμα ενός άντρα που δε πέθανε ποτέ στη μνήμη μας. Στους οικείους του Στάθη, απαρηγόρητα συγγενικά πρόσωπα που το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. έζησε από κοντά και παραστάθηκε έμπρακτα- δεν απομένει τίποτε άλλο από τη γλυκιά ανάμνηση του αγαπημένου τους. Το Σωματείο, φίλοι και συνάδελφοι θα είμαστε δίπλα τους για να τους δώσουμε δύναμη την ημέρα που συμπληρώνονται 7 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από κοντά μας».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Απόψεις
Κατηγορίες