ΣΕΦΕΑΑ: «Δυο χρόνια από το θάνατο του Ευάγγελου Νοΐδη – Θυσίασε τη ζωή του στον βωμό του καθήκοντος»

Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την ημέρα που η Ελληνική Αστυνομία βυθίστηκε στο πένθος με τον θάνατο του Ευάγγελου Νοΐδη, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΣΕΦΕΑΑ.

Όπως επισημαίνει το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, «δύο χρόνια, από τη μέρα που ο Ευάγγελος “θυσίασε” τη ζωή του στον βωμό του καθήκοντος, όταν κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας έλαβαν σήμα για να συνδράμουν σε κατάσβεση φωτιάς, ενεπλάκει σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο Ευάγγελος, υπηρετούσε στην Ελληνική Αστυνομία από το 2009, έχοντας καταταγεί με την 5η σειρά Ειδικών Φρουρών, αποτελώντας παράδειγμα επαγγελματικής ευσυνειδησίας. Όλοι οι συνάδελφοι που είχαν τη χαρά και τη τιμή να υπηρετήσουν μαζί του, έχουν να θυμούνται έναν εξαιρετικό φίλο, έναν χαμογελαστό άνθρωπο, έναν αστυνομικό ο οποίος δεν δίσταζε στιγμή στην άσκηση των καθηκόντων του, προστατεύοντας με αυταπάρνηση το κοινωνικό σύνολο.

Μπορεί ο Ευάγγελος να μην πλέον κοντά μας, αλλά η μνήμη του θα παραμείνει για πάντα ζωντανή στους οικείους του, στους φίλους του και στους συναδέλφους του».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες