Σεπόλια: Εβδομάδα εξελίξεων στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης – Αναμένεται η σύλληψη του «Μιχάλη»

Εβδομάδα εξελίξεων αλλά και συλλήψεων αναμένεται να είναι αυτή, όσον αφορά στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Πιο συγκεκριμένα, πέντε νέες συλλήψεις προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης, αναμένεται να γίνουν από την αστυνομία, με εντολή της ανακρίτριας την τρέχουσα εβδομάδα.

Δύο από τα άτομα αυτά είναι το ζευγάρι μαστροπών, σύμφωνα με το MEGA, το οποίο, κατά τη διάρκεια επιχείρησης του Ηθών σε συνεργασία με το τμήμα Ανηλίκων, φαίνεται πως εξέδιδε την 12χρονη.

Το ζευγάρι έχει ταυτοποιηθεί, και πρόκειται και έναν αλλοδαπό μαστροπό με την φερόμενη σύζυγό του, η οποία είναι ενήμερη για τα γεγονότα. Το ζευγάρι έχει εξαφανιστεί και ενδεχομένως να έχουν φύγει και από τη χώρα, με τις Αρχές να τους αναζητούν.

Επιπλέον, αναμένεται και η σύλληψη του ατόμου που εμφανίζεται ως «Μιχάλης», καθώς βάσει μαρτυρίες κατοίκων συνόδευε το παιδί στα «ραντεβού» και επέστρεφε μαζί του. Η ίδια η 12χρονη έχει μιλήσει στην κατάθεσή της για τον «Μιχάλη».

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από τη δικογραφία, η ανακρίτρια είναι καταπέλτης προς τη μητέρα της 12χρονης, με την 37χρονη όχι μόνο να χειρίζεται κάποια από τα προφίλ της ανήλικης κόρης της, αλλά φαίνεται να κλείνει και ραντεβού χρεώνοντάς τα μάλιστα, 50 ευρώ το καθένα.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Απόψεις
Κατηγορίες