Σεπόλια: Καταθέτει ξανά η 12χρονη – Πόσοι συνομιλούσαν μαζί της και πόσοι πήγαν στο ραντεβού με την ανήλικη – Ταυτοποιήθηκαν άλλα 10 άτομα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό όλων όσοι έρχονταν σε επαφή με το 12χρονο κοριτσάκι από τα Σεπόλια. Οι περισσότεροι από τους 213 χρήστες, που έχουν ανταλλάξει μηνύματα μαζί της, έχουν ταυτοποιηθεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Star, σε έναν μικρό αριθμό αυτών των χρηστών, των οποίων τα στοιχεία οδηγούν σε καταχωρήσεις αλλοδαπών, με ανύπαρκτες διευθύνσεις, προσπαθεί η αστυνομία μέσα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια να εντοπίσει το ποια είναι η πραγματική ταυτότητα τους μέσα από τα ηλεκτρονικά ίχνη.

Επίσης, παράλληλα ψάχνουν να βρουν ποιοι από αυτούς τους χρήστες έκλεισαν ραντεβού και συναντήθηκαν με το ανήλικο κορίτσι και ποιοι είχαν μόνο επικοινωνία. Σε κάποιους μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προκύπτει ότι έχουν συναντηθεί με την 12χρονη από την ανταλλαγή των μηνυμάτων. Σύμφωνα με πηγές, πρόκειται περίπου για 10 άτομα.

Έρχονται νέες συλλήψεις

Στο μεταξύ, έχουμε μέρες να δούμε συλλήψεις διότι οι αστυνομικοί θέλουν να «δέσουν» την υπόθεση. Αναμένουν να ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία των ταυτοποιήσεων για να μπορέσει η 12χρονη να κληθεί εκ νέου για συμπληρωματική κατάθεση και να αναγνωρίσει πρόσωπα που θα της υποδείξουν οι αστυνομικοί στο σύνολο τους.

Σύντομα πάντως, περιμένουμε να εκδοθούν νέα εντάλματα συλλήψεων για την υπόθεση.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες