Σεπόλια – Μίχος: Ποιος θα τον επισκεφτεί μετά από 3,5 μήνες – Γιατί σπεύδει να πουλήσει την περιουσία του (βίντεο)

Ο Ηλίας Μίχος είναι έτοιμος ύστερα από 3,5 μήνες στη φυλακή να δεχθεί το πρώτο του επισκεπτήριο. Ο βιαστής και μαστροπός της 12χρονης από τα Σεπόλια θα δει τους γονείς του που θα πάνε στα Γρεβενά για πρώτη φορά μετά από τις 15 Οκτωβρίου 2022, την ημέρα δηλαδή που προφυλακίστηκε για την σοκαριστική υπόθεση του βιασμού της ανήλικης μαθήτριας.

Ο Ηλίας Μίχος έχει ζητήσει να του πάνε συγκεκριμένα πράγματα για την καθημερινότητά του μέσα στη φυλακή. Επιπλέον, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star, αρχίζει και πουλά προσωπικά του περιουσιακά στοιχεία. Η αρχή γίνεται με το αυτοκίνητό του, για το οποίο έχει δώσει ήδη εντολή προκειμένου να βγει για πώληση. Προσπαθεί να βρει χρήματα αλλά και να γλιτώσει από όπου μπορεί, όπως από το να κόψει το ρεύμα σε ένα ακίνητό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όμως, ο Μίχος φαίνεται να επιμένει πολύ στο να κάνει μεροκάματα, με στόχο να μειώσει τις ημέρες φυλάκισης και να δείξει καλή διαγωγή.

Ο 53χρονος έχει κάνει προφορικά αλλά και γραπτά το αίτημά του και περιμένει απάντηση τις επόμενες εβδομάδες. Προς το παρόν έχει εισπράξει ένα ηχηρό «όχι» από το συμβούλιο των φυλακών.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες