Σκηνές «Φαρ-Ουεστ» στο Βόλο: Τον κυνήγησε με το αυτοκίνητο και τράβηξε πιστόλι εν κινήσει!

Σκηνές «Φαρ-Ουεστ» εκτυλίχθηκαν στην Αγριά Βόλου το μεσημέρι της Πέμπτης (26.01.2023), όπου επαγγελματίες και περαστικοί στην οδό 28ης Οκτωβρίου έγιναν μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού.

Σύμφωνα με το gegonota.news, οδηγός στην Αγριά Βόλου γκάζωσε και πλεύρισε προπορευόμενο όχημα, ενώ κρατούσε όπλο και έβριζε τον οδηγό.

Ο οδηγός που απειλήθηκε φρέναρε, για να τον προσπεράσει ο άνθρωπος που τον απείλησε με το όπλο και τον έβριζε. Οι φωνές του ακούστηκαν σε όλο τον δρόμο και το σκηνικό διαδραματίστηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου, με επαγγελματία της περιοχής να καλεί την αστυνομία.

Οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στην περιοχή δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν κανέναν από τους δύο οδηγούς, που είχαν κατεύθυνση προς Βόλο και προσπαθούσαν να συλλέξουν πληροφορίες από τους αυτόπτες μάρτυρες, που έδωσαν τύπο αυτοκινήτου και χρώμα. Στόχος ήταν να διαπιστωθεί εάν επρόκειτο για άτομα γνωστά μεταξύ τους που ξεκαθάριζαν διαφορές ή εάν επρόκειτο για άτομο που οπλοφορεί και απειλεί στα “τυφλά”. Από την αστυνομία για ευνόητους λόγους δεν έγινε γνωστό εάν οι αυτόπτες μάρτυρες συγκράτησαν και έδωσαν αριθμούς κυκλοφορίας.

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες