Σοβαρό τροχαίο στην Λαμία: Αυτοκίνητο έπεσε πίσω από φορτηγό που δεν είχε φώτα – Στο νοσοκομείο ο οδηγός (εικόνες & βίντεο)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης στον Ε65, στο ύψος της Λαμίας, όταν ένα τζιπ «καρφώθηκε» σε προπορευόμενο φορτηγό.

trochaioe65 lamia lamiareport 05 03 2025 1

Ειδικότερα, γύρω στις 19:30, στο 9ο χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου, στο ρεύμα προς Καρδίτσα, ένα τζιπ μάρκας Ford, με οδηγό έναν 75χρονο, συγκρούστηκε με ένα φορτηγό χωματουργικών εργασιών όπως μεταδίδει το lamiareport.gr.

trochaioe65 lamia lamiareport 05 03 2025 3

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το φορτηγό δεν είχε φώτα, γεγονός που πιθανότατα οδήγησε στο ατύχημα.

trochaioe65 lamia lamiareport 05 03 2025 5

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός του τζιπ τραυματίστηκε στο θώρακα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, κατάφεραν να εντοπίσουν και να ακινητοποιήσουν το φορτηγό για τα περαιτέρω.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι να φτάσει βοήθεια από πλήρωμα της Τροχαίας και της Κεντρικής Οδού, φορτηγό που ακολουθούσε σταμάτησε πίσω από το ακινητοποιημένο όχημα ώστε με τα φώτα του να καλύψει το σημείο που ήταν πάνω σε ελαφριά στροφή και να προστατεύσει διερχόμενα αυτοκίνητα από νέο τροχαίο.

trochaioe65 lamia lamiareport 05 03 2025 2



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ